Tülay sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Site Yönetimi Ve Çalışan Personel

03 Nisan 2023 12:54

Bursa Karacabey boğaz yolu TOKİ de ikamet etmekteyim. Site yönetimi site girişine plaka okuyarak açılan kameralı bir sistem yaptı. Küçük çocuğum var, eşim ayda altı gün nöbette oluyor. Ev merkeze uzak olduğu için alışverişimi internetten yapıyorum fakat site yönetimi kargo şirketlerinin siteye girebilmesi için ücret talep ediyormuş, şirketler de ödemediği için siteye giremiyorlar. Site girişinde güvenlik kulübesi olmasına rağmen personel yok, site yöneticisine durumu anlattım soruna çözüm bulmak yerine beni suçlar şekilde konuştular (senin için buraya 15 bin aylık vererek personel oturtamam gibi ). Aidat ve ödemelerinizi aksatmadan yapmamıza rağmen bu konuda yönetimdeki personele şikayetimi bildirdiğim için bir günlük bir gecikmede arayıp icrayla tehdit ediyor site yönetiminde ki bayan personel. (Kayıtlara bakılabilir hiç aksatmadan ödemelerinizi yapmamıza rağmen yapılıyor bu. ) Bu sorunu tüm sakinler yaşıyor. Yaşlı insanlar taksiyle gelince içeri giremiyorlar site dışında inmek zorunda kalıyorlar.
Kargo almak için her zaman site dışına çıkmaya müsait olamıyorum. Durumu anlatmama rağmen çözüm sağlanmıyor.

Gamze
Gamze

Oy birliği ile site yönetimi değiştirebilirsiniz daha anlayışlı profesyonel bir site yönetimi gelebilir

Tülay

Apstman yöneticilerini site yönetimi seçiyor site yönetimini de apartman yöneticileri 😁😁 demokrasiye yeni bir soluk getirmiş bizim yönetim 😄😁 nasıl bir kısır döngü ben çözemiyorum ve nereye şikayet edeceğim bilemiyorum.

Tülay

Site yönetimi sitede ki apartmanların yöneticilerini seçiyor o yöneticilerde site yönetimini seviyor 😁😁😁 demokrasiye yeni bir soluk getirmiş bizim yönetim biz kimseyi seçemiyoruz kimse sesimizide duymuyor.

Site Yönetimi Keyfi Ve Yüksek Aidat Talepleriyle Mağdur Ediyor

Özlem
13 Kasım 2025 18:52
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Petekler Çalışmıyor, Evimiz Sürekli Soğuk Ve Çözüm Sunulmuyor

Emre