Aidat Artışı Ve Güvenlik Sorunları

06 Aralık 2024 15:57

479 TL olan aidatımız bir anda Aralık ayında 926 TL olduğu tarafıma mesajla bildirildi. Neye bağlı iki katına yakın arttı bu fiyat? Sitede güvenlik yok, binaların girişleri kolaylıkla açılan, hatta yangın kapısı bile kapanmayan bir site burası. İsteyen kolaylıkla girebilir, canımız Allah'a emanet yaşıyoruz. Yolu bozuk, ısınma deseniz o da yok. Neye dayanarak iki katına yakın arttı? Ücret artacaksa buraya güvenlik koyulsun. Ha, koyulmayacaksa makul şekilde aidat tekrar düzenlensin.

13 Ocak 15:01

Osmaniye Düziçi ikinci etap 168 TOKİ'lerde aidat ücreti 400kusurden 900kusure çıktı. Bu sitede bir çevre düzenlemesi yok, güvenlik yok, binaların yapısı çok kötü kapıları sokak köpekleri bile iterek açıyor. Orası açılmasa yangın kapıları bozuk zaten. Ben kendi binamdaki F1 deki yangın kapısını taşlarla sıkıştırarak kapattım. Binaya isteyen istediği gibi girip istediği daireye saldiradabilir çünkü güvenlik yok ve binalarda dış kapılarda kilit sistemi yok. Ben bu aidatı neye göre arttığını merak ediyorum. CİMER'e şikayet ettim site yönetiminin belirlediği cevabını alıyorum. Süte yönetimine gidiyorum onlar bizle alakalı değil diyor. Site yönetimi kafasına göre aidata istediği oranda zam mı yapabiliyor ne anlamalıyız bu durumdan. Ben site bu kadar kötü durumdayken aidatını bu kadar artmasından şikayetçiyim. Gereğini yapmanızı rica ediyorum. Bu aidat ya düşsün ya da buraya güvenlik gelsin. Eğer site yönetimi istediği gibi arttırıyorsa aidatı her gelen burda at koşturur o zaman. Lütfen şu aidat işini çözün. Artık başka nereye başvurabilirim bilmiyorum

Osmaniye Düziçi 2. Etap 168 Toki'ler Aidat Artışı

07 Aralık 2024 18:02

TOKİ Yönetim İhmali Ve Güvenlik Sorunlarıyla Dolu Site Yaşamı

Melisa
30 Ağustos 2024 14:43

Feyzullah
15 Ocak 2024 09:26
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Site Yönetimi Binalarla İlgilenmiyor Elazığ'da

Muhammed