Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X: Enerji Hatası Ve İlgisizlik!

Serkan
20 Aralık 2024 12:39

Togg T10X enerji hatası nedeniyle yolun ortasında kaldım.
Bu şikayetin cevabı olarak Togg, şikayetinizi ToggCare'den yazarsanız daha hızlı sorun bulacağız diye cevap verecekler ama hiç ilgilenmeyeceklerinden eminim. Okumadan hazır cevabı kopyalayacaklar.

Çünkü aynı nedenle buradan yazdım. Dönüş bile olmadı. Aynı şikayetleri ToggCare'den en az 20 kere yazdım. Oradan da cevap gelmiyor. Servise yönlendirildi diyor, servisten ses seda yok.

Aracım enerji hatası veriyor ve yolun ortasında kalıyor. Kendi kendine fren yapıp reset atana kadar hareket edemiyorum. Bir gün yolun ortasında araçta ölüp kalacağım. Aracımı 2 defa Ankara servise bıraktım (Ağustos ve Kasım). Sorun giderildi dediler, aslında sorun daha sıklaştı.

Aracı aldığım günden beridir ses patlaması sorunu yaşıyorum. Bu arızayı da aylardır gideremediler. Yazılım bekliyoruz diyorlar.

profile profile profile

Ahmet
Ahmet

Araç satana kadar çok kişi ciddi sorunlar yaşıyor, hem de yolun ortasında çok çok riskli bir şekilde, medyada çok büyük bir algı oluşturuluyor Togg çok satılıyor herkes alıyor algısı, Togg sayfalarında özellikle hep çok harika çok süper hiç arıza falan yaşamıyoruz gibi sürekli aynı tarz yorumlarla dolu, bir gün sorunlarını yazdım ve ertesi gün yorumum silinmiş çok kompoze şekilde medya algısı var, insanlarda ancak sorunları buradan yazıyor, Atatürk Havalimanı ana baba günü elini veren kolunu kaptırıyor 1 ay bekliyor araçlar

Bilal
10 Temmuz 2025 15:25