Togg Pişmanlığım, Çözülemeyen Direksiyon Açı Sensörü Arızası

04 Haziran 2024 15:12

Ocak 2024 ayında aldığım araç, aldığımdan beri direksiyon açı sensörü arızası sebebiyle sağa çekmektedir. Bir ay kadar önce yedimavi İstanbul servisinden aldığım randevuya gittiğimde ( saat 13:30 a randevu verilmişti ) bu arızanın giderilmesi için sabah erkenden aracı bırakmam gerektiği söylendi. Bende aracın arızasını söyleyerek randevu aldım. Anadolu yakasından işimi gücümü bırakıp geldim.

Tekrar bunun için mi geleceğim. Bari ikame araç verin araç kalsın dememe rağmen yardımcı olunmadı. Aracı götürdüğümde arızanın tespiti, kayıt vs hiçbir şey yapılmadı. Hayatımda böyle bir servis deneyimim olmadı. Yerli milli araç markamıza destek olalım diye t** araç alımından vazgeçtim ancak gerçekten pişman oldum.

Araştırdığım kadarıyla bu sağa çekme olayı kronik olmasına rağmen geri çağırma olmadığı gibi servise gitmemize rağmen sorunun çözülmemesi, koskoca İstanbul da Anadolu yakasında servisin olmaması, aylardır yaşadığımız elektrik arızaları otonom sürüşün hala açılmaması vb. Sıkıntılardan sonra gerçekten severek kullandığım araçtan soğudum. Yazdığım taleplere cevap bile artık verilmemeye başlandı. Araç satışı ile uğraşmaktan satın alan müşterilerin şikayetleri kimsenin umurunda değil artık. Yazık çok yazık edecekler markaya da ülkeye de.

profile profile
11 Temmuz 2024 08:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Togg Alımında Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Servis Çilesi

Kerem
30 Ocak 2025 17:16
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
24 Haziran 2024 12:09

Togg Batarya Arızası Ve Servis Sıkıntısı

Fatih
02 Ocak 2024 19:12
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Randevusu Kabusu 1.5 Ay Bekleyiş Ve Ekstra Ücretler

Nurullah
05 Eylül 2024 13:06
Emrah sonuçtan çok memnun

Togg Sağa Çekme, Titreme Ve Muhatap Bulamama Sorunu!

Emrah
23 Mayıs 2024 17:13
"Sorunsuz bir şekilde tüm sorunlarım çözülmüş olup Togg ailesine teşekkür ediyorum. İlk başlarda muhatap bulamama sorunu vardı evet ama yeni bir markaydı ve her şey yeni başlıyordu. Servisler gelişti ve çok daha hızlılar. Yeni Araçlar sorunsuz, sorun olanlar gideriliyor artık yazılım olayına geçmeliler ki geçeceklerdir. Benim aracımın hiçbir sorunu kalmamıştır ve tüm sorunları giderilmiştir. Teşekkürler Togg ailesi..."