Ahmet sonuçtan çok memnun

Togg Güncelleme Kontrolü Başarısız

18 Temmuz 2024 16:40
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Togg güncelleme kontrolü başarısız iletisi aldım. Trumore'dan talep açtım, durumu anlattım. Bana 2 kere dct sıfırlama, 1 kere yeniden başlatma yapmamı istediler. Bunları yaptım, düzelmedi. Tekrar talep yazdım. Bana 4 kere aynı cevabı ilettiler. Ben 4 defa aynı işlemleri yaptığımı bildirdim. Şikayeti okumadan kopyala yapıştır cevap veriyorlar. Son çare olarak Şikayet Var sitesine yazıyorum. Bana defalarca aynı cevabı vermeyin. Aracım güncelleme kontrolü başarısız iletisi veriyor. Güncelleme sürümü 1.4.0.21.1.22. Ayrıca Trumore uygulamasında akıllı cihazım silindi.

profile profile profile
23 Temmuz 2024 10:11 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Mayıs 2025 08:40

Teşekkürler

Zekeriya
Zekeriya

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum, sorunu nasıl çözdüler veya servise gitmeden çözülebilir mi? Soket çıkar tak vs.

Şener
Şener

Aynı sorunu bizde yaşadık. Togg Care üzerinden talep oluşturduğunuzda merkezden araca yeniden tanımlama işlemi yapılıyor ve sorun çözülüyor. Araçta sizin yapabileceğiniz bir işlem yok. Dtc sıfırlama ve yeniden başlatma ile çözülmüyor.

Ali
Ali

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Herhangi bir gelişme oldu mu? Ya da dönüş yaptılar mı?

Ahmet

Merhaba Servis randevusu oluşturmalı ve servise gitmemi bildirdiler

Selim sonuçtan memnun

Togg Araç Sahiplik Onayı

Selim
11 Haziran 2024 10:16
"En sonunda aranarak yetkili servis olan Bosch car servislerine randevu verildi. Randevu tarih ve saatinde gittim aracı teslim aldılar tahmini 3-4 saat sonra aracınız hazır diye aradılar. Bu kadar çözümü basit olan bir sorunu 2 ay kadar çözme isteği göstermemelerine anlam veremiyorum. En azından sorunun ne olduğunu eğer servislerde yoğunluk varsa onu benimle paylaşmalarını isterdim. Gereksiz anlamsız bir süreç oldu. Sorunumu çözdüğünüz için teşekkürler."
Togg Araç Sahiplik Onayı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Togg'da Sürekli Güncelleme Sorunu Ve İletişimsizlik!

İbrahim
02 Ağustos 2025 09:21