Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Togg Akıllı Cihazımın Sürekli Sorunları Ve Servis Deneyimi

06 Ağustos 2024 12:57

34 h**5 Toog Akıllı cihazımı çekiliş ile kazanarak, 8 ay bekledikten sonra, yani Aralık sonunda teslim aldım. Aralıktan bu yana sorunlarım değişerek devam etti ve güncellemeler için devamlı servisin yolunu tuttum. '0' bir araçta bu kadar sorun olması ve bu sorunların 8 aydır bir çözüme kavuşmaması çok üzücü. Telefon ile kendilerine ulaşamamam, Trumore uygulamasından cevap alamamam ve ticketlerin cevabını yazmadan kapatmaları da ayrı bir konu. Araca bir randevu alırken 2. Randevuyu da 20-30 gün sonrasına tekrar alıyorum ki, nasıl olsa sorunlar çözülmüyor. Randevu almak için 30 gün daha beklemek istemiyorum. Randevu sisteminin bu kadar kötü olması firmanın profesyonellikten zayıf olduğu anlamına geliyor. Bu kadar uzun zamandır piyasada olan bir araçta bu kadar sorun olması ve sorunların çözüme kavuşmaması da satın alan kişilerin Toog'a karşı güvenini çok büyük sarsıyor. Sorunlarım; 1 – Enerji Sistemi Arızası (Özellikle araç şarj olduktan sonra her seferinde enerji sistemi arızası veriyor ve aracı kullanmayın Togg'u arayın diyor) Aracı ac şarj ile %80 olarak şarj başlatıyorum. 2 – Akıllı cihaza bazen bindiğimde ekranlar hiçbir şekilde açılmıyor. Start’a basınca yukarıda sos işareti yanıp sönüyor. Birkaç kere resetledikten sonra, ortalama 20 dakika sonra ancak çalıştırabiliyorum. Ayrıca yolda giderken birkaç kez ekranlar komple kapandı. 3 – Son güncellemeden sonra Trumore’de cihaz güncellemeleri gelmiyor. 4 – Son güncellemeden sonra, akıllı cihazdaki güncelleme butonuna basınca güncelleme başarısız diyor. 5 – Son güncellemeden sonra rejen 3. Kademe olmasına rağmen bazen devreye hiç girmiyor. Fren yapmıyor ve kazaya sebebiyet veriyor. 6 – Ön kamera buğulu (Arka kameraya bakınca ön kameranın ne kadar buğulu olduğu anlaşılıyor). 7 – Bazen sinyal verince, ortaya çekince sinyal kapanmıyor, sanırım kolda bir temassızlık var. 8 – Bazen radyo sesleri cızırtılı geliyor. Sistemi kapatıp açınca düzeliyor. Teknik incelemenin yapılmasını istiyorum. (Not: En son amfi güncellemesi yapıldı.) 9 – Gez uygulaması 10 dakika sonra civarında pat diye siyah ekrana dönüyor, programı aşağı atıp tekrar yukarı çektiğimde çalışıyor. Ve bunu her zaman yapıyor. 10 – Arka sağ kapı iç kilidi boşa dönüyor. Not: Akıllı cihazım 1.4.0 – 21.1.22 yani en son sürüme güncellendikten sonra, son güncel obc güncellemesi yapıldıktan ve amfi güncellemesi yapılmıştır. Sorunların çoğu obc’den sonra çözülecek demelerine rağmen sorunlar artarak devam etti. Eski versiyonda çok ufak sorunlarım vardı.

17 Eylül 2024 10:29

Aracım 15 gündür AHL servisinde yatıyor. Sene başından yani aldığımdan beri enerji sistemi, ekran kapanma, rejen kesmesi, sileceklerin kendi kendine çalışması, camların enerji kesmesi ve kapanmaması, modem sorunları, ses sistemi cızırtısı ve diğer hataları yaşıyorum. Defalarca Ticket açtım, defalarca güncellemeye çağırdılar. Her defasında güncellemeden dediler ve güncelledikten sonrada aynı sorun yaşandı. En son obc güncellemesi de yapıldı yine enerji sistemi sorunu devam etti ve en sonunda güncellemelerden de hayır gelmeyince 7 ay git gelden sonra aracımı servise aldılar. Araçta obc ünitesi değişmiş, araçta belki pil değişecekmiş, silecek kolu değişmiş, ön kamera değişecekmiş. Bir de idcc parçası değişecekmiş. 15 gün oldu halen idd parçası gelmemiş. Böyle saçmalık mı olur? Aracı zaten siz üretip satmıyor musunuz? Bu parça elinizde nasıl olmaz? Yoksa yeni araçlardaki bu sistem farklı da bizimkilerdeki farklı mı?

Aracı aldığımdan beri bütün işlerimi bırakıyorum, AHL ye gidip geliyorum devamlı. Sorunlarımın çözümü daha da uzayacaksa veya aldığımda da bu sorunları yaşamaya devam edeceksem aracım iadesini talep ediyorum. Bu sorunlar daha ilk ayında da araç iadesi için mail atıp size konuyu ibraz etmiştim fakat 6-7 aydır beni devamlı güncellemeler ile sorunun çözüleceğini söyleyip oyaladınız. Konu hakkında net bir çözüm veya iade yoluna gidilmesini arz ederim. Araç km : 10650 Model yılı : 2023

profile profile
12 Ağustos 2024 22:14 (Şikayetten 6 gün sonra)
28 Ağustos 2024 09:25

Bugün 28.09 ve halen Ticket'a dönüş olmadı ve bugün itibari ile Ticket'ı cevaplamadan kapatmışlar. Sonu nereye varacak bu işin hiç belli değil.

24 Eylül 2024 18:00

Araç serviste tam 16 gün bekledi. Yepyeni aracın obc ünitesi (enerji sistemi) ve idcc (ekran kartı), silecek kolu değişmiş. Bu parçaların çoğu kronik sorunlu ve çoğu araçta aynı sorunlar var. Değişen parçalar umarım revize edilmiş parçalardır. Ayrıca ürünü teslim aldığımda, Trumore uzaktan bağlantısı çalışmıyordu, güncelleme denetle deyince, başarısız hatası veriyordu. Şikayet için Ticket açtım, genel merkeze mail attım, kimsenin konu umurumda değil. AHL servisine Ticket'ı yönlendirmişler o kadar ki, AHL servisi 16 gün boyunca hiçbir şekilde beni arayıp bilgi vermedi. Ticket'Lara dönmedi. Sanırım bu konu araç iadesine kadar gidecek. Daha fazla uğraşacak gücüm kalmadı.

12 Aralık 2024 14:34

12.12.2024 güncel bilgi paylaşıyorum. Aracımda 1 kere obs güncellemesi, olmayınca obc değişimi, 2 kere idcc parçası değişimi, 1 kere amfi değişimi, 1 kere silecek kolu değişimi, 1 kere joystik değişimi, 1 kere komple pil değişimi yapıldı ve enerji sistemi arızası devam etti. Sonra fabrikaya incelenmek üzere aldılar. 10 gün bekledim ve bugün arayıp yeni versiyon obs ünitesi takıldığını söylediler Zaten bu üniteyi yenisi ile değiştirmiştiniz dedim. Şimdi tekrar neden değiştiriyorsunuz dedim cevap yok. Aracın uzaktan erişimi 8 aydır bozuk ve kesintili çalışıyor ve güncellemeleri de alamıyorum. Bu konuda da 8 ayın sonunda ekiplerimiz kapsamlı bir çalışma başlattı diye bana mesaj atıyorlar. 8 aydır o zaman beni niye süründürdünüz? Akran kapanma sorunu 2 kere idcc parçası değişmesine rağmen devam ediyor. Aracı teslim aldığımda da aynı sorunun yaşanacağına eminim. Son verdiğim şansı da kullanamadıkları için iade talebimi başlatacağım.

26 Mayıs 2025 12:40

Sorunlarımın devamı; 26.05.2025 Hukuki olarak iade sürecini başlatmak için Togg ile zamanında çok görüşme yapmıştık. En son Atatürk havalimanında servis müdürü ile tanıştıktan sonra, kendisinin bana bütün sorunlarımın çözüleceğini ve son kez bize güvenip aracımı bıraktırmaya ikana etmişlerdi. Aracım da değişen bütün parçaların değişmelerine rağmen o günden beri sorunlarım ufak tefek devam ediyordu fakat dc sorunundan dolayı (şarj makinelerine şalter attırma, şarj başlamaması ve %80 şarj hızının geçememesi) aracımı 14 Mayıs 2025 ‘de tekrar bıraktım. Aracım hazır dediler fakat sonra test ettiniz mi diye aradığımda hayır dediler. Daha sonra test edip aradılar. Pilinin tekrar değişmesi gerektiğini ve merkeze bilgi verildiğini ve onay beklendiğini söylediler. Şimdi aracımda zaten aşağıdaki bu parçalar değişmişti ve 2. Kez pilinin değiştirilecek denmesi artık firmanıza karşı hiçbir güvenim kalmadığı anlamına geliyor. Pil değişse bile sorunların devam etmemesinin de bir garantisi yok. Kaldı ki garanti süreci bittiğinde de benim başımı çok ağrıtacağı da belli. Aracımın ya iade alınması ya da sorunsuz “0” bir araç ile değiştirilmesini talep ediyorum. 2023 aralık ayında teslim aldığım aracımda değişen parçalar; 2 kere idcc parçası 2 kere obc parçası 1 kere pil - Şimdi 2. Kez değişecek 1 kere uzaktan erişim parçası 1 kere kamera 1 kere amfi 1 kere joystik 1 kere silecek kolu Ve daha aklıma gelmeyen parçalar değişti. İyi çalışmalar.

Vedat
Vedat

Trumore indirip sipariş vermek üzereydim ki bu yazılanları okuyunca vazgeçtim. Size geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülmüştür.

Ferhat
Ferhat

Tam Togg alma arefesindeydimki bu kadar basit ama can sıkıcı yorumlar şikayetler sildi attı kafamdan yazık oldu milli gururumuza ben 520 BMW ye binmeye devam edeceğim ne yazık ki

Esat
Esat

Tanıdığımın Togg u ile kısa bir yolculuk yaptık ekranlar gitti. Nasıl olur diye şaşırmıştım. Togg alma niyetim vardı. Burda yazılanlarıda okuyunca üzüldüm. Yerli otomobil çok güzel ama okyanusu aşıp derede boğulma vakası olmuş. Özellikle teknik destek ve yazilim ekibi gece gündüz çalışıp bu sorunu çözmezse yazık olacak milli projeye.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Arızaları Kimse Görmesin Diye Instagram Ve Twitter'dan Kaldırdı😂

30 Ocak 2024 22:55
Emrah sonucu yetersiz buldu

Emrah
07 Aralık 2023 11:54
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Temmuz 2024 10:44
"Togg'da görevli arkadaşlar ilgi ve alakalarını artırarak. Togg'a yakışır bir şekilde destek verdiler ve aracı 12 Temmuz Cuma teslim ettiler. Teşekkür ederim."