Sartuk sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV'yi Google TV Üzerinden İzleyemiyorum!

Tod TV'yi Google TV Üzerinden İzleyemiyorum!
02 Mart 2024 20:20

Tod TV üyeliğim ile Google TV üzerinden maç yayınlarını izleyemiyorum. Seste herhangi bir donma yok, ancak görüntü karıncalı şekilde. Bu sorun sadece Bein Connect 1 kanalı için geçerli. Diğer tüm kanallarda sorunsuz izlenebiliyor. Not olarak belirtmem gerekirse, iOS mobil uygulamalarında Bein Connect 1 kanalındaki maçları sorunsuz izleyebiliyorum. Bu sorundan haberim olsaydı, sadece mobil cihazları kapsayan paketleri tercih ederdim. Müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için buradan şikayet kaydı oluşturmak ve acil bir şekilde teknik destek talep etmek istiyorum. Sorun düzeltilmiyorsa da üyeliğimi iptal etmek istiyorum.

04 Mart 2024 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Sartuk P., ile 04.03.2024 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Ümit
Ümit

Sorun giderildi mi bende de aynı sorun var

Sartuk

Maalesef, bana ulaşmalarının üstünden neredeyse 45 gün geçmiş olmasına rağmen henüz uygulamaya bu sorunu düzeltecek güncelleme gelmedi. Yeni sezonda todtv almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Spor Paketinde Sürekli Yayın Donması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

Eyüp
29 Eylül 2025 23:47
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
11 Ağustos 2024 12:35