Tod TV Siyah Ekran Sorunu

27 Haziran 2024 16:132.184
26 Haziran 2024 21:07

Kaç saattir siyah ekran sorunu yaşıyorum Telefondan açılıyor TV'den açılmıyor TV ve internet resetleme dahil her şeyi yaptım Sorunu çözmek için Bağlanabileceğim bir numara bile bulamıyorum Acil tarafıma dönüş bekliyorum Bir zahmet milli maçı TV'den izleyelim!

4 Temmuz 2024 14:36 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba Ali A., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Oğuz
Oğuz
12 Ocak 12:01

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu kadar insan aynı sorunu yaşıyor. Bir açıklama, bir sorun giderme yöntemi yayınlanmaz mı? Nasıl bir hizmet ve destek? Pişman ediyor Digiturk ve Tod TV. Siz çözebildiniz mi? Ne yapmak gerekir?

Metin
Metin
10 Ocak 23:19

Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz

Vestel Televizyonda Todd Uygulaması Siyah Ekran Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Gülşen
Gülşen
TOD Tv
13 Aralık 2025 23:012.042

Vestel marka televizyonumuzda yaklaşık bir aydır Todd uygulamasını büyük bir hevesle kullanmak istiyoruz ancak ne filmle...

Tod TV Bilgisayarda Süper Lig Maçlarını İzleyemiyorum Siyah Ekran Sorunu

Ahmet
Ahmet
TOD Tv
5 Aralık 2025 21:15723

Tod TV’de Süper Lig maçlarını içeren yıllık üyeliğim bulunuyor ve son birkaç haftadır maçları bilgisayar üzerinden kesin...

Tümünü Gör
Tod TV Tod Pişmanlıktır, Aldım Pişmanım!

Tod TV TodPişmanlıktır, Aldım Pişmanım!

Seçkin

Vedat
Tod TV Uygulamasında Maçlar Sürekli Hata Veriyor

Tod TV UygulamasındaMaçlar Sürekli Hata Veriyor

Muhammet
Tod TV Uygulaması Sıkıntılı!

Tod TV UygulamasıSıkıntılı!

Buğra