Tlscontact İngiltere Randevu Sorunu

Tlscontact İngiltere Randevu Sorunu
29 Ağustos 2024 17:15

Tlscontact üzerinden İngiltere vizesi için ödeme yaptım. Daha sonra randevu oluşturmak için maillerimi kontrol ettiğimde link'in olduğu maile ulaşamadım. Tlscontact'a mail yazdım, dönmediler. Telefonları zaten direkt meşgule düşüyor. Hiçbir şekilde iletişim kurma şansım yok. Randevumu alamıyorum. Böyle sorumsuz ve ilgisiz bir firma ile hiç karşılaşmadım. Bu sorundan dolayı seyahatlerimi ayarlayamıyorum.

Bensu

Merhabalar, aynı sorunu ben de yaşadım. Mail gelmediği için uk ile iletişime geçmem gerekti. Bana verdikleri yanıt, yeniden mail gönderim gibi bir sistem olmadığını bunun için refund talep edip yeni bir başvuru yapmam gerektiğiydi. Bu şekilde yaparak ciddi bir meblağ ödemek durumunda kaldım 2 yıllıktı başvurum. Hala iademi almadım. Çözüme ulaşabildiniz mi acaba merak ettim?

Onur
Onur

Merhabalar Ufuk Bey, Aynı sorunu bende yaşıyorum. 17 ağustosta ödeme yaptım başvurumu yaptım 6 aydan fazla zamanım olduğu için ekim kasım gibi randevu alırım diye düşünmüştüm. Şimdi gelen linkten girince yeni başvuru gibi algılayıp yine ödeme ekranına atıyor beni. İki defa ödeme yapmak zorunda kalacağız. Direk tls başvurum girişi diye bir şey de yok. Her şeyim tamam sadece randevu alma ekranına geçemiyorum

Ufuk
Ufuk

Merhaba randevu alabilmeniz için ukvı üzerinden başvuru formunu doldurduğunuz siteden gidebilirsiniz. Tls bu konuda size destek vermez.

Bensu

Tls ekranlarına, mail adresine gelen bağlantı linki ile ulaşabiliyorsunuz. E-posta ve şifrenizi girerek herhangi bir ekrandan randevu ve evrak yükleme adresine giremezsiniz... Eğer ki böyle bir yöntem bulduysanız ekran görüntüsü paylaşırsanız çok memnun olurum, refund talebi açmam gerekiyor.

TLScontact Gelmeyen Onay Maili Ve Sisteme Giriş Yapılamama Sorunu!

02 Temmuz 2024 11:25
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 15:41

İngiltere Vize Başvurusunda Adres Seçilemiyor