Duygu sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 16:52

Ben Trendyol'dan Comfor adlı satıcıdan Tineco marka Floor One S3 Breeze süpürge dikey paspas aldım. Fakat ürün bana geldiğinde kusurluydu, şarjı olmasına rağmen aniden kapanıyordu. Satıcıyla iletişime geçip ürünü gönderdim ve yenisini talep ettim. Comfor adlı satıcı beni yaklaşık 7 hafta oyaladı. Önce 'Size yeni ürün göndereceğiz' dediler. Sonra 'Ürün yokmuş, size para iadesi yapabiliriz sadece' dediler ve para iadesini yaptılar. Ben bunu kabul etmeyip buraya yazdım. Sonra firma benimle iletişime geçip 'Size aynı fiyat üzerinden S5 göndereceğiz ama Bozdan adlı satıcıyla iletişime geçin. Onlar size yardımcı olacak' dediler fakat ben Bozdan adlı satıcıya asla ulaşamadım. En son Tineco müşteri hizmetlerini arayıp durumumu anlattım fakat onlar da 2 haftadır bir çözüm sunmadılar. Ben aldığımda ürün 9,999 TL idi. Şu an ortalama 15-16 bin TL civarında. Ben iade aldığım 9,999 TL ile aynı üründen alamıyorum ve mağdur durumdayım. Tineco adlı firmanın mağduriyetimi gidermesini ve aynı fiyat üzerinden bana yeni bir süpürge göndermesini talep ediyorum.

10 Aralık 2024 16:35
Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Merhaba aynı ürünün farklı satıcılarda ki güncel fiyatlarını ekliyorum

18 Aralık 2024 16:58 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tineco Türkiye

18 Aralık 2024 18:10

Merhaba evet iletişime 8 gün sonra geçip bana satıcıyla iletişim kurmanız gerekmektedir dediniz sorun bu ya zaten iletişim kuramıyorum ulaşamıyorum siz tineco olarak müşterinizi mağdur ediyorsunuz her aradığımda talebinizi ilettik diyerek geçiştiriyorsunuz hiç sorun çözmeye yönelik bir adım atmadınız

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
02 Ekim 2023 11:48
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Islak Kuru Süpürgede Aniden Gelişen Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aydan
25 Eylül 20:11
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Sorunu

22 Kasım 2024 13:54
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
12 Kasım 2023 23:14