Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 16:34

Mecidiyeköy'de bulunan World of time beauty adlı güzellik merkezinde 1 ml dudak dolgusu yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde dolgu dudağımda tam 3 gün durdu. 3. Gün sonunda hiç kimse dolgu yaptırdığımı dahi anlamadı, kendim söylediğimde de 'ne dolgusu, aynı senin dudakların' dediler. Ailem bile anlamadı. Bir sinirle yazdım. Rötuşa gelin dediler, duruyor dolgu aslında falan deyip yalandan biraz daha üst dudağa eklediler. Yine 3 gün sürdü dudağımda durması, ne malzemesi kullanıyorlar anlamış değilim. Biraz önce keşfime düştü bu sayfa, yine her şey artıyor. Bunlarda fiyat dahi artmıyor, sabit kalıyor. Buraya gelip yazmak istedim. Gitmeyi düşünenler varsa asla gitmesin diye ucuzluğa aldanıyorsunuz, ama 3 günlük geçici bir işlem normalde bir dolgunun 6 ay kalması lazım, 2 ay olmuş benim dolgulu hâliyle bugünkü fotoğrafımı karşılaştırdım, dolgunun d'si yok dudaklarımda. Verdiğim paraya yazık, keşke 3 kuruş fazla verseydim de başka bir yere gitseydim. Bir de taa Kocaeli'nden Mecidiyeköy'e geldim bunun için. Bu mesajımı görürlerse umarım bunu düzeltmek için bir şey yaparlar. Hiçbir yere tavsiye etmeyeceğim, bunu bilin ama.

Yağmur
Yağmur
03 Ekim 2023 17:11

Ekleme: yakın/uzak çevrem senin üst dudakların bir yamuk duruyor özellikle konuşurken dikkat çekiyor diyorlar

Time Esthetic Dudak Dolgusu Hiç Yapılmamış

02 Temmuz 2023 18:57
Time Esthetic Dudak Dolgusu Hiç Yapılmamış
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Time Esthetic İşe Yaramayan Botoks ve Dolgu İşlemleri

15 Eylül 2023 23:10
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Estetisyen Gizem Yenice Dudak Dolgusunun Tutmaması

16 Kasım 2023 07:36