Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Beyzanur
16 Ağustos 2024 06:15

TikTok hesabımda uygulama içinde gezerken sponsor ibareli bir gönderiyle karşılaştım. Burs vaadi ve başvuru için tıklayınız ile ilgili bilgilendirme vardı. Tıkladım ve başvuru için gerekli alanları doldurdum. Şüphelenmedim çünkü TikTok gibi güvenilir bir uygulamanın bu durumu fark etmemesi ve üstelik sponsorluk ibareli bir gönderi yayınlamalarına izin vermesi ihtimali aklıma dahi gelmedi. Başvurduğum tarihi hatırlamıyorum fakat 13 Ağustos 2024'te geri dönüş sağlandı. Tahminimce 3 gün sonrasıydı. Türk Eğitim Derneği adı altında yapılan başvurumun olumlu sonuçlandığı SMS ile gönderilen linke tıklayarak WhatsApp üzerinden iletişime geçmem gerektiği söylendi. Yaptım. Papara hesabı üzerinden ödeme olacağı söylendi ve karşı tarafın numarasıyla uygulamaya giriş yaptım fakat kendi kimliğimle hesabı onaylatmam söylendi. Sebebini sorduğumda ise kazanan kişinin ben olduğuma emin olmaları için olduğu söylendi. O anki heyecan ile inandım ve kimliğim ve yüz tarama ile onaylattım hesabı. Daha sonra çıkış yapıp silmem söylendi. Uygulamayı ve yaptım. Daha sonra doğrulama için banka hesabıma para atacaklarını ve geri IBAN'larına atmam gerektiği söylendi, yaptım. 16 Ağustos 2024'te mağdur edildiğimi fark ettim. Şikayetvar üzerinden şikayetleri görünce emin oldum. Diyeceğim şu ki TikTok nasıl böyle bir şebekeye sponsor ibareli gönderiyi yayınlama izni verebilir? Ve tıklandığında bir siteye yönlendirilen bir gönderidir bu! TikTok kendi bünyelerinde ve marka adları altında yapılan bu durumu nasıl destek olur ve fark etmez? 21 yaşında bir genç kızın maddi manevi zararını nasıl tazmin etmeyi düşünüyorsunuz? Hayal kırıklığı içindeyim. Lütfen bana geri dönüş yapın ve güvende hissetmemi sağlayın. TikTok uygulaması üzerinden tıkladığım link ile mağdur edildim. Kimliğim ile yapılan ıslak imzam olmadan gerçekleşen hiçbir işlemin sorumlusu değilim. TikTok bu konuda sorumluluk sahibidir. Lütfen tarafıma geri dönüş sağlayın. İyi çalışmalar.

İhsan
25 Ağustos 2024 11:46
TikTok KKTC Sanal Bahisçiler
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 15:27

Paramı Aldılar Hesabımı Kapatmıyorlar Resmi Belge De Yok

Samet
20 Eylül 2025 18:17
Paramı Aldılar Hesabımı Kapatmıyorlar Resmi Belge De Yok
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
07 Temmuz 2023 01:25
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Ahmed
22 Şubat 2024 17:14