TikTok Bir Sorun Oluştu Daha Sonra Tekrar Deneyiniz

TikTok Bir Sorun Oluştu Daha Sonra Tekrar Deneyiniz
Yunus
16 Ekim 2023 10:46

Bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyiniz. Tekrar dene sürekli bu sorunu alıyorum, giriş yapamıyorum. Bu sorunun en kısa zamanda çözülüp tarafıma bildirilmesini istiyorum. Gereğini yapılmasını arz ederim. Şimdiden teşekkürler ederim. İvedi dönüş yapılsın.

20 Kasım 2023 21:56

Ben TikTok hesabıma giriş yapamıyorum sürekli bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyin diyor internet bağlantısı nı yenileyin diyor benim yapmadığım bir şey kalmadı telefonu değiştirdim ama yine aynı sorunu veriyor. Çevremdeki herkes sorunsuz bir şekilde sosyal medya'da gezerken ben hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyorum. Gereğini yapılmasını istiyorum.

01 Kasım 2023 21:38

Hiçbir gelişme olmadı

01 Kasım 2023 21:36

TikTok sürekli bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyin internet bağlantısını kontrol edin diyor neden sürekli bu olay karşıma geliyor ben sıkıldım internet olduğu halde çekim gününde de sıkıntı yok bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyorum gereğini yapılmasını talep ediyorum

Ramazan

Ayarlardan uygulamalar oradan tiktoku bulup izinlere girin izinleri kaldırıp yer aç a bas tamamdır geçmiş olsun.

Ramazan

Bilgisayardan açmayı deneyin ben bu şekilde bayağı denedim sonrasında telefonu değiştirince düzeldi

Bilal
Bilal

Krdeş vallahi düzelmiyor başka bir çözüm öneriniz var mı

01 Şubat 2024 10:50

26 Mart 2025 15:28