TikTok 1k Oldum, Canlı Yayın Açılmadı

29 Ekim 2023 11:40

Ben TikTok'a bunu sormak istiyorum benim hesabım 1k oldu şu an 1k'yı geçti 1150'yi geçti peki benim canlı yayın özelliği neden aktif edilmedi yani normalde bir TikTok hesabı 1k'yı geçtikten sonra canlı yayın aktif oluyor ama benimki olmadı ben geri bildirim yapıyorum bana çok anlamsız cevaplar gönderiyorlar.

Alakasız bir şekilde şu an benim hesabımın canlı yayını aktif olması lazım daha yeni hesap 1000 takipçiye geçti neden bu TikTok bu hesabın canlı yayına aktif etmiyor ben bunu merak ediyorum öğrenebilir miyim size hesabımın kullanıcı adını veriyorum lütfen hesabımı denetlesinler canlı yayınımı açsınlar@s**.

28 Ekim 2023 17:18

1000 kişi takipçim mevcut live canlı yayın çıkmıyor açamıyorum da yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten çok üzüldüm o kadar TikTok'ta takılıyorum seviyorum da böyle olursa hesabı komple sileceğim gerçekten hesabım @sondakikahaberler5 sizden cevap bekliyorum

28 Ekim 2023 17:17

31 Ekim 2023 13:16

Hayatımda canlı yayın açmamış yeni bir hesaba kalcı canlı yayın ihlali nası veriyor TikTok

Emirhan
14 Nisan 2024 11:09