14 Ağustos 2024 12:20

Tiktak'tan 12.08.2024 ile 13.08.2024 tarihi arasında günlük araç kiraladım. Kiraladığımda aracın içerisinde ruhsat olmadığını müşteri hizmetlerine aradım ve belirttim. Bana uygulamadan görüntüleyebileceğimi ilettiler ancak uygulamada hata aldığımı ve görüntüleyemediğimi belirttim. Bana bir sorun olmayacağını söylediler. 13.08.2024 tarihinde sabah bir işim için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gittim ve orada otoparka park edip işlemlerimi yapmaya gittim. Geri geldiğimde otopark fişim düştüğü için ödeme noktasına gittiğimde benden araç ruhsatını talep ettiler. Buna istinaden müşteri hizmetlerini aradım ve bana mail ile 10-15 dakika içerisinde ileteceklerini belirttiler ancak gelmedi. Tekrar aradım, yine aynı şekilde söylediler ve ben aracı oradan çıkartamadım. Müşteri hizmetlerine durumu belirttim, aracı sonlandırıp ilgili aracın pasife alınmasını çünkü ruhsat olmadığı için benden sonra kiralayacak kişinin de aynı problemi yaşayacağını belirttim. Buna istinaden ücret iadesi talep ettim çünkü günlük kiraladığım aracı ruhsatı olmadığı için kalan zamanda kullanamadım ve işe de geç kaldım. Buna istinaden kalan ödemeyi yapıp ertesi gün aynı tutarı bir sebep belirtilmeden geri çektiler. Açıklamasına borç tahsilatı yazmışlar. Tekrar aradığımda sebebini bilmediklerini söylediler. Gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Hakkımızı aramak suç mu ben anlamadım. Sürekli mağdur olmak zorunda mıyız? Lütfen konu hakkında mağduriyetimi giderin, ben hukuki yollara başvuracağım.

profile profile

Nebi sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2024 23:02
Tiktak Araç Kiralama Pişmanlıktır!
Tiktak Araç Kiralama Pişmanlıktır!
Fatih sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2024 14:33
"Teşekkürler"
Tiktak Ve Sıfır Memnuniyetli Hizmeti

24 Kasım 2024 18:00
Tiktak Kirala Yanlış Yönlendirme Ve Fazla Ücretlendirme Sorunu
Canfa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 11:27
Tiktak Kirala Yanlış Park İddiasıyla Haksız Para Çekimi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Büyük Sorun: Haksız Ceza Ve Yanlış Yönetim

04 Nisan 03:53