TikTak Kirala Araç Kiralama Sıkıntısı: Bluetooth Ve Teknik Arızalar

21 Şubat 2024 13:091.852

Geçen gün bir araç kiraladım. Araçta bluetooth'un çalışmadığını ve araçtan gelen sesler nedeniyle tedirgin olduğum için kullanmak istemedim. Müşteri temsilcisine bağlanarak durumu izah ettim. İlk müşteri temsilcisi, iade yaparak başka bir araca geçmemi önerdi. Ancak, sonraki bağlantımda iade yapılamayacağı söylendi. Araçtan gelen sesler ve çalışmayan bağlantının yanı sıra, aracın gaz kesmesiyle ciddi şekilde mağdur oldum. Yardımcı olunmadı ve bu sabah kartımdan izinsiz para çekildiğini fark ettim.

21 Şubat 2024 13:16 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Ulaşım ihtiyacınızda TikTak'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

21 Şubat 2024 14:18

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak

21 Şubat 2024 15:37

21 Şubat 2024 15:38

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Ücret iadenizi kredi kartınıza gerçekleştirdik. Saygılarımızla, TikTak

22 Şubat 2024 22:07

Merhaba ulaşabilir misiniz rica etsem?

23 Şubat 2024 09:07

Günaydın, acil olarak tarafımla iletişime geçebilir misiniz? Teşekkür ederim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

26 Şubat 2024 14:31

Ömer bey'e teşekkür ederim.

26 Mart 2024 16:45

Ömer bey merhaba tarafımla iletişime geçmenizi rica etmekteyim

Araç Kiralama Kabusu: Teknik Sorunlar Ve Yanlış Ücretlendirme

14 Ocak 2025 12:393.742

Kiralamış olduğum araçla ilgili yaşamış olduğum sorunlar hakkında sizden destek rica ediyorum. Kiraladığım araç, seyir s...

Tiktak Kirala Araç Kiralama Sonlanması Ücret İadesi!

30 Haziran 2023 15:51919

Bayram günü sabah araç bulamam diye işimi garantiye almak için geceden aracı kiralayıp kapımın önüne çektim. Sabah aracı...

29 Eylül 2023 14:013.307

"Ömer beye anlayışı için teşekkürler"

TikTak Kirala Kiralama Kapatmaması Ve Ücret Yansıtılması

TikTak Kirala Verilmeyen Hizmetin Ücreti Alındı.

7 Temmuz 2023 15:251.945

"Hemen iletişime geçildi. Kullanılmayan sürelerin ücreti kartıma iade edildi. Arayan arkadaş çok kibar ve çözüm odaklıydı. Teşekkür ederim."

TikTak Kirala Verilmeyen Hizmetin Ücreti Alındı.

Tiktak Durduk Yere Borç Çıkarması

26 Eylül 2023 11:051.171

18.08.2023 tarihinde Polo model aracı kiralamak istedim ancak araçta sorun olduğu için kapılar açılmadı ve kiralama başl...

Tiktak Durduk Yere Borç Çıkarması

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit