Elif sonuçtan hiç memnun değil

Tıklapay Cüzdan İle Sipariş İptali Ve Para İadesi Sorunu

Tıklapay Cüzdan İle Sipariş İptali Ve Para İadesi Sorunu
29 Aralık 2024 11:27

Siparişinizi Tıklapay cüzdan ile ödeyip verirsiniz bir de bakmışsınız Restaurant arıza var ya deyip siparişinizi iptal eder siz paranızın iadesi hemen olmayıp içeride kalışı ile mağdur olursunuz! Tıklapay cüzdandan da geri kredi kartınıza aktarım istediğinizde mümkün değil şeklinde dönüş alırsınız!
Yetkili kimse yok, talepleri alan yok, cevap veren yetkili yok.
Korkunç bir deneyim, asla kullanılmamalı!

31 Aralık 2024 10:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şikayetiniz ile ilgili detaylı araştırma yapabilmek ve sizi bilgilendirebilmek için Ad Soyad ve iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. İlettiğiniz bilgiler platform üzerinde gözükmeyecektir. İyi Günler.

01 Ocak 2025 13:10

Değerli müşterimiz; Şikayetiniz değerlendirilmiş olup konu hakkında tarafınıza bilgi iletilmiştir. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Elif
Elif
02 Ocak 2025 08:42

Çözüme kavuşturmadı

Ethem
Ethem

Yıl 2025 ben de aynı şekilde mağdur edildim. Hala aynı durum muhatap yok. Kaç kez mail attım. Arayan soran dönüş yapan yok. Sitelerinde Sipay diye bişi gördüm. Orayı aradım. Onlar da şu an bu firma ile çalışmadıklarını söyledi. Bir sürü mağdur var bu konuda. Umarım buradaki yorumlar insanlara yardımcı olur. Aman deyim para yüklemesi yapmayın. Kayboluyor. Ben en azından öyle deneyimledim.

Alp sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2025 16:04
"Sorunum tek bir müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile çözüldü. İlgili temsilci umarım hak ettiği değeri görür. Kendisine teşekkür ediyorum."
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 14:13
Tıkla Gelsin Teslim Edilmeyen Siparişin Parasını İade Etmiyor
Şefik sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 17:38
Tıkla Gelsin Nedensiz Yere Sipariş İptal Ediyor, Çözmeye De Yanaşmıyor