Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tickmill Para Çekim Sürecinin 1 Ay Sürmesi

Tickmill Para Çekim Sürecinin 1 Ay Sürmesi
Tuğçe
22 Ocak 2024 04:13

11 Ocak itibarıyla yapmış olduğum 600 USD'lik çekim talebini ertesi gün onayladılar; fakat yaklaşık 3 gün sonra 120 USD şeklinde ilettiler. Sonrasında 8 iş günü içinde mail atıldı ve firma çalışanı tarafından arandım. Dalga geçer gibi kalan yaklaşık 480 USD'nin 1 ay içinde tarafıma geçebileceğini belirttiler. Bankaya para gönderilmiş ama havuzda imiş gibi anlatıldı. Mevcut bankada havuza düşen bir rakam olmadığı, genel müdürlük ile tescillendi. Resmen parayı göndermemek ve geç göndermek için her türlü yolu denediler. Kesinlikle yatırım yapmayın. Global olmayan FX kurumları en fazla 2 iş gününde hesaba parayı geçiriyor. 'Global' deyip yüksek rakamlar yatırmadığım için seviniyorum, bu yüzden bu şikayetleri ciddiye alın. Ayrıca kalan bakiye için talep iletecektim ki, makaslar birden açıldı. Koskoca global bir firmadan beklenmeyecek hareketler ve kalan tutar hâlâ hesabıma iletilmedi. 400 USD için bunu yapanlar, 20-30 bin USD yatırımlarda herhalde daha fazla sorun çıkarırlar. Ciddi şekilde mağdur edildim. Şikayetlerimi de her yere ileteceğim.

24 Ocak 2024 15:21

Herhangi bir gelişme olmadığı gibi mail ile gayet kurumsal cevap verilip telefon ile aranıp azarlanıyorum ilgili dekontları istiyorum iletildiğini belirtiyorlar fakat gelen bir dekont kod yok ve halen banka havuzunda bir rakam olmadığı görülüyor ısrarla rakamı iletmiyorlar üstüne bir de lakayıt cevaplar gerçekten firma büyük bir hayal kırıklığı

13 Ağustos 2023 16:02
Pi Investment Forex Piyasasında Yeni Yöntemlerle Yatırımcıları Aldatmaca
Pi Investment Forex Piyasasında Yeni Yöntemlerle Yatırımcıları Aldatmaca

Hepsi Finans Fazla Gönderdiğim Paraya El Koymuş Gibi Geri Ödemiyor

09 Temmuz 2024 14:06
Berk sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 12:05
İlker sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 19:41

22 Ağustos 2024 10:50