Hepsi Finans Fazla Gönderdiğim Paraya El Koymuş Gibi Geri Ödemiyor

09 Temmuz 2024 14:06

Hepsi finanstan taksit ile telefon aldım. Sonra bunun kapanması için 25590 TL para gönderdim. Bana hemen kapanmadığını taksit günü olan 12 temmuza kadar bekleyip 12 Temmuz da ilk taksit ödeneceğini sonra kalan tutarı kapatabileceğimi söylediler. Bu sırada bana söyledikleri ibana parayı göndermiş bulundum. Sonrasın parayı ilk taksit tarihinden 10 gün önce göndermiş olmamın anlamsız olduğuna karar verip ve krediyi de kapatmayıp taksit taksit ödemek istediğimi söyleyip iade talebi açtım. 4 temmuzda açtığım talep için 1 ila 3 iş günü içinde ödemeniz geri yapılacaktır denildi. Kayıta tek işi kopyala yapıştır ile işini yapmak olan E**** ilgileniyor. Defalarca aramama bana telefonlar ulaşmasını istememe rağmen sadece aynı cümleyi kopyalayıp yapıştırıyor. Param hala iade olmadı. Araya hafta sonu girdi ve şu an 4. İş günündeyiz.! Hepsi finans parama el koymuş gibi neredeyse. Bu 10 günde ben bu parayı kullanabilir borsa da değerlendirebilir gerekirse 10 günlük faize dahi koyabilirdim! Benim paramı bana ne zaman iade edeceksiniz? Avukat yolu ile ihtarname göndereceğim bugün

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 14:24
Can sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 18:57
Hepsifinans Hepsiburada Ödeme Mağduriyetim Hakkında

Sürekli Aramalarınızla Rahatsız Ediliyorum, Borcumu Zaten Ödeyeceğim!

28 Temmuz 2025 18:40
Samet sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 12:50
Uğur sonucu yetersiz buldu