Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.

Threads Hesabım Açıklama Olmadan Kapatıldı Ve Açıklama Talep Ediyorum

55

Threads uygulamasında yaklaşık 3000 takipçimin bulunduğu, Instagram hesabıma bağlı olan `_E*****_D******_` kullanıcı adlı hesabım 22.08.2026 sabah saatlerinde hiçbir gerekçe açıklanmadan incelemeye alındı ve ardından tamamen kapatıldı. Hesabıma girmeye çalıştığımda sadece “Hesabınızı kapattık” ifadesini görüyorum, bunun dışında neden kapatıldığına dair detaylı bir bilgi ya da ihlal bildirimi tarafıma iletilmedi.

Hesabımda kendi fotoğraflarım ve kişisel paylaşımlarım bulunuyordu, uzun süredir emek vererek büyüttüğüm bir profildi. Herhangi bir güvenlik ihlali, kural ihlali ya da topluluk standartlarını bilerek ve isteyerek çiğneyen bir paylaşım yapmadım. Buna rağmen hesabımın bir anda kapatılması hem emeklerimin boşa gitmesine hem de manevi olarak mağdur olmama neden oldu.

Hesabımın hangi somut gerekçeyle kapatıldığının tarafıma açık ve net bir şekilde bildirilmesini, mümkünse hesabımın yeniden aktif edilmesini, bu mümkün değilse de verilerime ve içeriklerime erişim sağlayacak bir çözüm üretilmesini talep ediyorum. Şikayetimin yalnızca ilgili firma tarafından görülmesini ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için gerekli yardımın tarafıma sağlanmasını bekliyorum.

1 Destek

Yorumlar

Benzer Şikayetler

Threads Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı Ve İtiraz Hakkı Tanınmadı

135

Kullanıcı adı ea. Engin. Engin kişisel Threads hesabım, hiçbir somut gerekçe belirtilmeden 13 Temmuz 2026 tarihinde kalı...

2 Destek

Instagram Hiçbir Şekilde Giriş Yapamıyor ve Hesabı Kullanamıyorum

113

Instagram’da işletme hesabı olarak kullandığım e*** adlı ticari hesabım hakkında 22.05.2026 tarihinde bir uyarı aldım ve...

Threads Hesabımın Haksız Ve Açıklamasız Kalıcı Kapatılmasına İtiraz

110

Threads uygulamasında “dryslckk” kullanıcı adına sahip hesabım, 07.08.2026 tarihinde saat 11:34’te aldığım e-posta ile t...

1 Destek

Video Şikayetler

Facebook Ve Threads Hesaplarım Kapatıldı

Facebook VeThreads Hesaplarım Kapatıldı

Profil fotoğrafı
Ergün
Threads Sosyal Medya Hesabıma Giremiyorum!

Threads SosyalMedya Hesabıma Giremiyorum!

Profil fotoğrafı
Buse

Öne ÇıkanKonular