Randevulu Hizmette Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Kaba Davranışlar

26 Ekim 2024 23:48

Randevulu çalışıyorlar. Randevu süresi 30 dakika sadece 4 elbise deneyebiliyorsunuz bunu direkt belirtiyorlar. Zaten buraya kadar sorun yok. Ben de randevuda 4 elbise denedim karar veremedim. Hangisini alacağıma, gün içinde tekrar gelip beğendiğim elbiseyi alacağımı söyledim. 3-4 saat sonra gittiğimde 2 elbise arasında kaldığımı tekrar bakıp karar vermek istediğimi söylediğimde bana elbiseleri denetemeyiz dediler. Ben de denemeyeceğimi sadece bakıp karar vereceğimi ve almaya karar verdiğim elbiseyi de son kez giyip emin olmak istediğimi söyledim. 5 dakika giyer çıkarırsınız 18’e kadar bütün randevular dolu dediler. Ben de kesin alıcı olduğumu zaten aynı gün içinde 2. Kez satın almaya geldiğimi belirttim. Ücretini zaten ödeyeceğim şeyi neden deneyemediğimi anlayamadım. En azından ölçü almak için denemem gerektiğini söylediğimde bunun için giymeniz gerekmiyor dediler. Elbiseleri güzel, diken terzilere haksızlık etmek istemem ama müşterilerle ilgilenen 2 hanımefendi tok satıcı triplerinde. 15 bin lira ödeyeceğiniz elbiseyi denetmekten imtina ediyorlar. 5 dakika giy çıkar. Gibi şeyler söylüyorlar. Böyle üslup bilmeyen işletmelere para kazandırmamak lazım. Kolay gelsin deyip çıktım. Böyle muameleyi kabul ediyorsanız gidebilirsiniz dediğim gibi terzilerin eline sağlık ürünler güzel. Çalışanlarsa maalesef çok kaba

Sivas Gonca Giyim (Ankara) Şikayetçiyim

06 Mayıs 2024 18:48
Sivas Gonca Giyim (Ankara) Şikayetçiyim
Gokcegul sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Gonca Giyim (Ankara) Yanlış Beden Ve Kalitesiz Tadilat Sorunu!

09 Aralık 2024 21:18
Eda sonuçtan hiç memnun değil