The Purest Solutions Yüzümde Sivilce Çıkarttı

10 Mart 2023 22:50

The Purest mavi tonik ve Niacinamide serumunu sadece 2 ya da 3 gecede bir sürüyorum ve daha önceden olmayan ağrılı sivilceler çıkarttı normalde sadece t bölgemde sivilce çıkarken yanaklarımda da çıkmaya başladı kusturma sürecinde mi anlayamadım ama çok fazla şikayet gördüm hangi ürünün sebep olduğunu da anlayamadım yüzüm nasıl düzelecek kullanmaya devam mı etmem gerekiyor yoksa hemen bırakmam mı gerekiyor bilmiyorum ama şu an yüzüm kızarık ve sivilceli :(

Yorumlar (7)

Elif

Bende 3 haftadır haftada 3 gün olmak üzere Niasiamid serum ile birlikte kullanıyorum yüzümde hiç çıkmayan ağrılı sivilceler çıkmaya başladı kusuyor mu yoksa cildime mi iyi gelmedi anlayamıyorum tam olarak ne kadar bir süre kusma yapabilir kullanmaya devam etmeli miyim

Gsjd

Ben emin olamadığım için kullanmayı bıraktım yüzüm iyileşti 🙏🏻

Arzu

Merhaba şu an ne durumda yüzünüz, ben de kullanmaya başladım haftada 2 şekilde bugün 3. Kez yüzüme uyguladım ve sivilcilerim arttı. Ayrıca ağırılı sivilceler

Gsjd

Hatta sadece lekeleri kaldı diyebilirim cilt bariyerini bozuyor sanırım alışkın olmayınca bu asitler ☹️

Gsjd

Merhaba benim de öyle ağrılı sivilceler çıkıyordu ürünü kullanmayı bıraktım cildiyeye gittim cilt bariyeri düzeltici krem ve nemlendirici verdi onları kullanıyorum bayağı geçti sivilcelerim 🥹

Hayrünnisa

Bende de aynı şey oldu şimdi o kadar para verdim çöpe atmayayım ama yüzüme de süremem diyorum nasıl değerlendirdin peki sen

Gsjd

1 haftadır hiç sürmemiştim kızarıklıklar vs gitti ama ufak tefek sivilceler çıktı bugün sadece denemek için sivilcenin üstüne sürdüm toniği hangisinin sebep olduğunu öğrenmeye çalışıyorum tekrar tüm yüze kullanmaya cesaret edemem herhalde :(

08 Şubat 15:16
Özensiz Üretim: Niacinamide Serum Kazası
Nursena sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Gönderilen Ürünler Ve İade Talebi: The Purest Solutions Siparişimde Yaşanan Sorun

25 Eylül 18:58
TrustBuy Güven Skoru