Dilara sonuçtan hiç memnun değil

The Pumpkin Play & Kitchen Kötü Hizmet Ve Belirtilmeyen Ödeme Talebi

The Pumpkin Play & Kitchen Kötü Hizmet Ve Belirtilmeyen Ödeme Talebi
31 Ekim 2023 15:40

Bahçeşehir'de bulunan The Pumpkin Play&Kitchen isimli mekana gitmeden önce aradık ve kahve içerken 4 yaşındaki çocuğumuzun oynayabileceği bir park alanı var mı diye sorduk. Sade bir evet cevabından sonra gittik, mekan villa, kapıdan girişimiz itibariyle hiçbir karşılayan olmadı ve biz direkt bahçede cafe kısmına oturduk. Tam 25 dakika birinin ilgilenmesi için bekledik ve dayanamayıp telefonla arayıp kahve içmek istiyoruz lütfen biri ilgilenebilir mi diye rica ettik! Bu mekanda bahçedeki parktaki oyuncakların çoğu kırık dökük yıpranmış ve acele kahvemizi içip memnuniyetsizliğimiz kaynaklı bir an önce kalkmayı tercih ettik. Hesabı istediğimde kahvelere ekstra olarak 150 TL çocuğun açık parkta 20dk oynaması için ödeme istedi d*** hanım. Bu arada ne menüsünde ne profilinde ne de sitesinde ne de kurumunda böyle para talep ettiklerine dair asla bir bilgi yok, bunu d** hanıma iletince, e biliyor olmanız lazım gibi son derece antiprofesyonel ve kaçamak bir yanıt aldık. Kurum, tarzını imajını belli ettiği için daha fazla da muhatap olmamak adına ödedik ve çıktık. İstanbul’un her semtinde bu tarz çocuk endeksli cafeler var ve defalarca gittik, anneler kahve içerken açık alandaki kırık parkında oynayan çocuktan hava parası isteniyorsa bunu ya telefon açtığımızda ya geldiğimizde ya da yazılı açıkça belirtilmesi gerekir. Hayal gücümüz ile tahmin edemeyiz. Oldukça ticari bakış açısının mevcut olduğu bir kurum olduğunu düşünüyorum.

King Point Sakarya Şikayet Var

29 Ocak 2024 01:11
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Afacanpark Oyun Alanı Pişmanlığı

13 Nisan 2025 22:40

Patpika Cafe İzmir Saygısızlık

Duygu
23 Nisan 2024 22:47
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Yaseminli Bahçe Cafe (Bahçeşehir) Memnun Kalmadık!

27 Kasım 2023 16:51