Özge sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 10:02

Hayatımda gittiğim en kötü kuaför. Buraya verdiğim paraya çok üzülüyorum, hayrını göremesinler umarım. Küllü gri tonlarında boyatmak istedim. Önce saçın zeminini hazırlamamız gerekiyor diyerek tüm saçımı açtı, ama ne açtı. Üstüne bana başta gösterdiği küllü kahve boyayı bile yapamadı. Bildiğiniz kırmızı oldu. Saçım ya. Kıpkırmızı dolaşıyorum ortada. Boya önerdi, bununla boya kızıllık gider dedi. Bir umut tamam dedim. Boyadım ama asla gitmiyor bu kırmızılık. Kötü bir saç boyasıyla dolaşıyorum ortada. Meseleniz sadece para kazanmak değil de ‘hakkınızla’ para kazanmak olsaydı. Çünkü benim saçım üzerinden haksız kazanç sağladınız ve hakkımı helal etmiyorum asla. Kuaförüz diye geçinip durmayın, bir saç bile açıp boyayamadınız. Bir fotoğraflara bakın bakalım, bu rengin küllü kahve ile alakası var mı? Hakkım da param da helal olmasın size. Bu konuyla ilgili birkaç kez Instagram'dan iletişime geçtim, endişelerimi dile getirdim ama sürekli geçer de geçer deyip durdu. Ortalık yalandan kuaför diye dolaşanlarla dolmuş, o kuaför de onlardan biri.

Yazgı sonuçtan hiç memnun değil

Beklentilerden Uzak Sonuç Ve İkna Edici Olmayan Yaklaşım Nedeniyle Kuaför Mağduriyeti

05 Haziran 2025 16:29
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 21:40
Lacivert Kuaför (Ataşehir) Para Odaklı Kuaför Topluluğu
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Yakup Özsoy Kuaför Salonu Yanıltıcı Fiyat Ve İlgisiz Hizmetle Hayal Kırıklığı Yaşadım

30 Nisan 2025 00:27

Kuaförde Beklenmedik Fiyat Ve Renk Hayal Kırıklığı

28 Ocak 2025 18:25
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Ejder Servet Kuaför Kuaför Deneyimim

24 Temmuz 2024 07:44