Meryem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 21:54

Bugün 2 yeğenimle z. Burnu Olivium AVM de pizza yemeye gittik, Terra Pizza ya girdik 2eleman vardı. 1adet karışık 1adet sucuklu sipariş verdik. Tam 35 dakika bekledik, bizden önce paket siparişleri hazırladılar, çocuklar huysuzlandı kalktım niçin bu kadar geç dedim 2 kişiyiz eleman yok dedi. Çok yanlış dedim neyse pizzalar 35 dakika sonra geldi ve görselde sucuklu pizzada 28 dilim sucuk vardı bizimkinde 16 adet vardı. Biz görsele göre sipariş veriyoruz sonuçta. Kalktım söyledim siz görsele bakmayın demez mi! Sizi şikayet edeceğim dedim sustu orada bizim pizza ile görsel pizza resmini çekip çıktım. İnsanları görselle çekip farklı ürün gelmesi kandırmacadır yayınlansın lütfen

01 Kasım 2023 17:41 (Şikayetten 19 saat sonra)
Meryem
Meryem
01 Kasım 2023 21:02

Bu mudur yani😡😡bu dediğinizi her firma yapar, benim orada 35 dakika çocuklarla beklemem ve gelen saçma pizza ile kandırılmam ın cevabı bu mudur? İnsanda bir mahcubiyet, ve bunu nasıl telafi edelim size nasıl bir özürle düzeltme yapabiliriz hissini göremedim

Şamil sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2024 17:35
"Müşteri temsilcisi hanımefendi konuyla ilgilendi ve hızlı çözüm sundu. Teşekkür ediyorum"
Terra Pizza Çevrimiçi Siparişte Yaşanan Pizza Sorunları
Murat sonuçtan çok memnun

Terra Pizza'dan Sorumsuz Hizmet

28 Ocak 2024 21:18
"Çözüm için tarafıma ulaşan kişinin gerekli bilgilendirmeyi yaparak firmayı güzel bir şekilde temsil ettiği için şubede yaşadığım problemi markaya mal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. İlgileri için destek ekibine teşekkür ederim."
Terra Pizza'dan Sorumsuz Hizmet
Seyma sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 22:19
Ata sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:36

18 Ocak 2025 22:56