Gizem sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 08:14

Termosturkiye.com isimli sayfa Instagram'da reklamlar da karşıma çıktı. TR'de olmayan Stanley Quencher H2.0 isimli üründen sipariş verdim ancak bir süre sonra farklı kullanıcıların sayfanın sahte olduğuna, kartlarının patlatıldığına dair yorumlarını gördüm. Fakat termosturkiye hesap yöneticisi yorumları siliyor. Henüz gerçekten iddialar doğru mu değil mi bilmiyorum, kartımı mobil bankacılığımı vs kapattım. Kendi deneyimlerime dair güncelleme yapacağım.

19 Aralık 2023 16:39

Güncelleme: Sipariş verdikten 3 gün sonra bugün (19.12.2023) sabah saat 6'da e-posta adresime kargomun verildiğine dair bilgilendirme maili geldi. Yunexpress isimli bir kargo şirketi; kargonun çıkış yaptığı ülke Çin, gönderimin yapıldığı ülke TR olarak görünüyor. Ürün elime ulaştığında orijinalliğini sorgulayarak güncelleme yapacağım.

02 Ocak 2024 17:22

Güncelleme#2 (02.01.2024) Daha evvel siparişimin kargoya verildiği bilgisini paylaşmıştım. Kargom hala elime ulaşmadı ancak Türkiye sınırlarına girmiş, birkaç güne ulaşır sanıyorum. Yalnız "Termos Türkiye" sayfasında siparişimi kontrol ettiğimde "29 Aralık Sipariş Amerika'dan yola çıktı" şeklinde yazıyor. Ancak kargo firması YunTrack'in kendi sayfasından kargo takip numaramla kontrol ettiğimde kargo çıkışının Amerika değil Çin'den olduğu, hk (Hong Kong) Uluslararası Havalimanından Türkiye'ye gönderildiği yazıyor. Ekran görüntülerini paylaştım.

05 Ocak 2024 17:58
Termos Türkiye Yorumları Siliyor!

Güncelleme #3 (05.01.2024) Ürünüm bugün teslim edildi ve maalesef şüphelendiğim gibi orijinal değil! (Ben 30 oz sipariş vermiştim ancak bana gönderilen ürün 40 oz bu arada.) Herhalde sipariş oluşturduğum tarihten bu yana konu hakkında yaptığım araştırmalar sayesinde Quencher H2.0 modelinin experti oldum diyebilirim. O yüzden ürününüzün orijinalliğini kontrol etmek için bakabileceğiniz birkaç ipucu bırakmak istiyorum. Öncelikle ürününüzün orijinal olduğunu nasıl anlarsınız? 1. Kapak kısmı altında metal renkli bölgeden itibaren kulbun başlaması gerekir ki bana gönderilen üründe yaklaşık bir parmak kadar boşluk mevcut. 2. Ürününüzün rengini/ tasarımını Stanley orijinal sitelerinde kontrol edin, baskı ve renklerde ( ürünün renginde de olabilir, logonun da) farklılar olacaktır. Örneğin benim satın aldığım modelde baskı kalitesi düşük ve hatalar mevcut. 3. Orijinal Stanley ürünlerinde pipet termosun içerisinde doğrudan gelirken, sahte olanlarda kutuda ayrıca bir paket içerisinde geliyor. 4. Orijinal üründe kapak şeffaf renkli/ ya da daha şeffaf iken sahte olanlarda daha opak grimsi beyazımsı. 5. Orijinal pipetler %100 şeffaf değil arkadaşlar daha opak ve daha geniş. 6. Ürünün taban kısmında üretim yeri/ özellikleri/ kullanım talimatlarının altı çizili olmamalı, ki bu özelliği bana gönderilen ürün de taşıyor. Ancak diğer şartları taşımıyor. 7. Son olarak aldığım ürünün renk/model adı Rose Quartz Swirl iken gönderilen kutuda renk bölümünde Quartz Wood Grain yazıyor ancak model benim istediğim model. E bu adamlar sahte olduğunu göstermek için daha ne yapsın🤷‍♀️ Bir termos olarak görevini yapıyordur muhakkak, iç kısmında 304 kalite paslanmaz çelik kullanmışlar. Ancak ben bu kadar para veriyorum orijinal ürün istiyorum diyen arkadaşlar -ki haklılar firma bunu iddia ediyor! - biraz daha fazla para ödeyerek ürünü yetkili Stanley satıcılarından alsın, işini şansa bırakmasın.

08 Şubat 2024 21:19
Termos Türkiye Yorumları Siliyor!

Güncelleme #4 (20.01.2024) 17 Ocak tarihinde ellerinde Swirl modeli olmadığı için düz renk Quartz üründen gönderebileceklerini ilettikleri bir mesaj gönderdiler. Kabul ettiğimi söyledim. 19 Ocakta yeni ürünü kargoladılar ve 20 Ocakta yeni ürün tarafıma ulaştı. Gelen yeni ürün daha evvel belirttiğim orijinal marka Stanley ürünlerine ait özelliklere uygun. Orijinal olduğunu düşünüyorum, yalnızca bu sefer gönderilen ürüne ait kutudaki barkod numarası ve ürün bilgileri ile termosun tabanına yapıştırılan barkod ve ürün bilgileri birbirinden farklı iki Quencher Quartz Swirl modeline aitti (Bana gönderdikleri ürün Quencher Quartz modeli). Garanti falan başlatmak için tekrar iletişime girmedim. Ancak termosta kullanılan çelikten, yüzey hissiyatına, pipetinden, kapağına kadar iki ürünün özellikleri birbirinden farklı. Konuşmaların ekran görüntülerini ve yeni ürüne ait fotoğrafları paylaşıyorum.

Yorumlar (15)

Duygu

Kesinlikle orijinal ürünler değil ben de sipariş verdim sahte ürün gönderiliyor. Pipetin orijinal fiyonkla alakası yok bir de bana gönderilen fiyonk detayına bakın alıp yapıştırılmış. Ve üstündeki kağıt yapıştırılma çizik çizik geldi. Güvenilir bir sayfa değil kesinlikle.

Su Karakurt
Su Karakurt

Merhaba öncelikle çok detaylı anlattığınız için teşekkür ederim fakat sonucu anlayamadım en son değişerek gelen ürününüz orijinal mi değil mi ve firma problemlerinizle ne kadar ilgilendi

Gizem

İlk gönderilen ürünün orijinal olmadığını söylediğimde firma ikinci bir ürün yollamayı teklif etti. Son gönderilen ürün orijinal Stanley termos özellikleri taşıyor ancak kulp ve kapak kısmında bazı şüphelelerim hala mevcut. Gövde orijinal Stanley ürünü. Nereden anladınız derseniz Stanley yetkili satıcısından birebir aynı ürünü alan arkadaşımla karşılaştırma yaptım. Ancak aldığım tarihten beri sorunsuz şekilde kullanıyorum. Ben yalnızca su/ soğuk su içmek için kullanıyorum, sıcak bir ürün ile denemedim hiç.

Zehra

Merhabalar, para iadesi alabildiniz mi acaba?

Zehra

Teşekkürler cevabınız için, farklı renkte gönderilen ürün orijinal mi peki? Garanti kaydı vb. Oluşturuldu mu?

Gizem

Farklı renkte yeni ürün gönderildi. Kartımı iptal ettiğim için para iadesi talep etmedim çünkü alışverişi yaptığınız yöntem ile iadenizi alıyorsunuz.

Damla
Damla

Merhaba, ücret iadesi alabildiniz mi acaba?

Duygu

Ürün elinize ulaştı mı acaba

Gizem

Merhaba bugün mail ve WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçtiler. Ürünün orijinal ve Stanley garanti kapsamında olduğunu ancak dış yüzeyde baskı hatası olabildiğini, kapağın şeffaf olmamasının sebebini de Stanley'nin dönemsel olarak üretimde yaptığı değişiklik olarak belirtmişler :) (Ancak ürünle ilgili tek sıkıntı bunlar değil.) Bu nedenle yeniden aynı üründen sipariş oluşturduklarını belirten bir mail atmışlar. Kartımı değiştirdiğim için para iadesi noktasında sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Gelişmelerle ilgili güncelleme yaparım.

Alara
Alara

Merhaba ben de dün sipariş verdim iletişime geçebilirseniz sevinirim Instagram alarakocuk

Duygu

Siparişiniz elinize ulaştı mı para verdik muhatap bulamıyoruz

Nail
Nail

Ürün elinize ulaştı mı ve orijinal mi merak ediyorum aynı siteden aynı ürünü almayı düşünüyorum fakat çok güvenilir gelmedi. Bilgilendirirseniz sevinirim

Gizem

Ürünüm dün elime ulaştı ve orijinal değil! Zaten Amerika'dan ithal ettiklerini iddia edip Çin'den alıyorlar. TikTok'ta satılan taklit Stanley termoslardan farkı yok. Benim için kötü bir alışveriş deneyimi oldu. İade işlemleri için satıcı ile iletişime geçmeye çalışıyorum.

Batuhan
Batuhan
Şikayeti Çözüldü

Ben aldım herhangi bir sıkıntısı çıkmadı garanti kaydını yaptırdım.

Gizem

Benim ürünüm henüz ulaşmadı. Ancak ürünü ulaşan 2 kişi ile iletişim halindeyim. Rose Quartz Swirl modelinin sahte olduğunu, düz lila olan rengin ise orijinal olduğunu düşünüyorum ancak onun da taban kısmında logoda baskı hatası mevcut. Neye dayanarak orijinal ya da imitasyon dediğimi merak ediyorsanız Instagram sayfası twobosses. Usa adlı satıcılar kendi sabitledikleri Stanley Tumbler 6 Eylül tarihli hikayeleri itibariyle karşılaştırma yaparak ürün özelliklerini anlatmış. Orayı okuyup, burada fotoğraflarla karşılaştırıp, kararınızı ona göre vermenizi tavsiye ederim.

termos-turkiye-yorumlari-siliyor-3.jpg

Elif sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 07:36
Tuana sonuçtan memnun değil

07 Ocak 2024 01:52
Termos Türkiye Termoslar Orijinal Mi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:14