Elif sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 07:36

Termos Türkiye adlı internet sayfasından Ocak ayında bir adet Stanley Quencher H2o satın aldım. Amerika'dan gönderileceğini söylediler kargo bilgileri de bu şekildeydi, gelen e-mailde kargo takibe tıklayınca "Amerika'dan yola çıktı" gibi ibareler yer alıyordu. Stanley termoslarda bir QR kodu oluyor, ömür boyu garanti kaydını yapmak için. Bu kod yoktu. İletişime geçtim geri dönen olmadı. Gelen ürün içime sinmedi sahte gibiydi ama üstünde durmadım. Asla vadettikleri gibi bir soğuk tutma olayı yok. Normal bir suluk gibi. Aradan 6 ay geçti termosun altındaki boya döküldü. Termosun içinde paslanma başladı. Ve sapının iç köşesinde. Sonra aldığımda gelen maillerini kontrol ettiğimde güya Amerika'dan gönderilen paketin Çin kargo şirketiyle gönderildiğini gördüm. Zaten en başta kargo takip kargo sayfasına değil kendi sitesine yönlendiriyor. Yanlış bilgi yani. İletişime geçtim WP üzerinden, ilkten "bu modellerde olabilir" dediler. Google'da aratınca bazı insanların böyle durumlar yaşadığını ama Stanley'nin yenisini gönderdiğimi gördüm. Bunu ve pas olayını söyleyince geri dönüş yapacağız deyip duruyorlar ama bir çözüm yok. Bu arada Instagram sayfalarında "yetkili satıcı" diyor bu da yanlış bilgi. Termosun olayı zaten paslanmaz çelik olmasıdır, paslanması belki de zararlı bir maddeden yapıldığını gösteriyor bilemiyorum. Bu firmayı Tüketici Mahkemesi'ne de bildireceğim.

16 Ağustos 2025 13:59
siparisim-gonderilmedi-iletisim-saglanamadi-ve-para-iadesi-talebim-karsilanmadi-3.jpg
siparisim-gonderilmedi-iletisim-saglanamadi-ve-para-iadesi-talebim-karsilanmadi-2.jpg
siparisim-gonderilmedi-iletisim-saglanamadi-ve-para-iadesi-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Termos Türkiye Yetkisiz Satıcıdan Sipariş Sonrası Mağduriyet Ve İade Sorunu!

14 Temmuz 2025 15:56

27 Şubat 2025 09:13
Stanley Termos: Yanıltıcı Kargo Ve İade Süreci
Stanley Termos: Yanıltıcı Kargo Ve İade Süreci
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:14