25 Kasım 2024 17:26

Termodinamik Dek 12 KW kombi aldım sürekli kartı yanıyor ve firma herhangi bir destekte bulunmuyor. Yetkili servis ağı çok zayıf ve sürekli aynı sorundan cihaz kullanılamaz hale geliyor. Memleketteki eve aldık. Yılda 15 gün kullanıyoruz o da bizi rezil etti. Gidince soğukta kalıyoruz. Cihaz 25 bin tl kart 6500 TL 2 kere değiştirdik hiç kullanmadığımız halde kendi kendine bozuluyor. Bu cihazı alırken bu sorunlarını mutlaka gözden geçirin. Firma hiçbir şekilde destek vermiyor sizi servise yönlendiriyorlar onlarda fahiş fiyatlar çekiyorlar çözüm bulunmuyor.

26 Kasım 2024 07:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaşmıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla... Termodinamik Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2024 09:12

Bu firmanın verdiği numarayı defalarca aradık. Mal ayıplı olduğu halde bizimle azarlar gibi konuşuyorlar otomatik mesaj atarak cevap verdik diye milleti avutmayın. Termodinamik sattığı kombinin desteğini vermemektedir. Satış sonrası hizmet sıfır.

Ufuk sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2024 19:38
"Termodinamik Van yetkili servisinden Ferhat bey gereken ilgiyi gösterdi memnun etti bizi gerçekten ilgi ve alakasından ötürü kendisine çok teşekkür ederim."
Termodinamik Servis Ve Kombi Sorunlarıyla Mağduriyet
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Kombimin Rezistans Arızası İçin Garanti Kapsamında Çözüm Alamıyorum Mağduriyetim Sürüyor

16 Eylül 2025 15:35
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 17:35

20 Mart 2024 03:09