Murad sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2023 19:59

Termikel 3 mutfak seti aldık. Set üstü ocağı gözlerinin dibinden boyaları attı. Servis çağırdık geldi bunun normal olduğunu ocakların ömrünün 2 yıl olduğunu söyledi. Garantili ürün ama hiçbir şey yapmadı gitti. 2 hafta önce fırın bozuldu aynı servis geldi bu defa fırının su aldığını söyledi. Su alan yer yok. Fırın yandı. Fabrika arıyoruz servisi arayın servis arıyoruz fabrika garanti belgesi istediler yolladım. Video resim istediler yolladım. Video yolladım. Su alması imkansız çünkü montaj yetkili servis yaptı. Mutfak dolabında su izi yok. 3 usta geldi mobilyacılar su alması imkansız dedi. Termikel pişmanlık.

17 Mayıs 2023 10:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Konuyla alakalı Merkez Servis Birimine bilgilendirme yapılmıştır. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. SAYGILARIMIZLA

18 Mayıs 2023 08:02

Burda verilen cevap yalan. Arayan soran yok. Ben yandım siz yanmayın

25 Mayıs 2023 14:20

Kendi cebimden ürünü alıp yapıp yaptım

26 Mayıs 2023 09:13

Firma diye bir şey beklemeyin muhatap olunacak. Müşteri hizmetleri bilgi vereceğiz der, servis fabrika der, fabrika, servisten cevap bekliyorum der, benim gibi 1 ay beklersiniz, sonra servisin 400 istediği parçayı 90 TL alır 5 dakika da montaj ederseniz, yani parasını verip aldığınız garantili ürünün yetkili servis siz olmak istiyorsanız Termikel en iyi tercih

Melek sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 20:49

Özlem
10 Ağustos 2023 23:31
Termikel Beyaz Set Üstü Ocak Sararması
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Termikel Fırınım 2 Aydır Çalışmıyor Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

03 Eylül 2025 11:23
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
29 Ekim 2023 02:16