Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Tenis. Market Satış Sonrası Destek Fiyaskosu: Pazarama'dan Aldığım Ayakkabı İade Sorunu

23 Ekim 2024 16:42

Pazarama üzerinden 16.05.2024'de head revolt Evo 2.0 tenis ayakkabısını tenis. Market adlı satıcıdan 3255 TL'ye satın aldım ve ayakkabı yırtıldığı için 19.10.2024 de iade talep oluşturup ürünün fotoğraflarını gönderdim. Onlarda satıcı firma ile iletişim kurdular ve ürünün zaten 5-6 ay garantisi olduğunu söyleyip kullanımdan dolayı olduğunu belirterek almadılar.

Bende evde giyecek halim olmadığını belirterek haftada sadece 4-5 gün birer saat giydiğimi ve bir kere bile makineye atmadığımı belirttim ama ne yazık ki açıklama kısmında garanti ile ilgili bir yazı olmadığı için yine kabul etmediler.

Yani satar iken çok iyi sattıktan sonra umurlarında bile olmuyoruz.

23 Ekim 2024 16:20

Pazarama üzerinden 16.05.2024 tarihinde Head Revolt Evo 2.0 Tenis ayakkabısını tenis. Market adlı satıcıdan 3255TL'ye satın aldım ve ayakkabı yırtıldığı için 19.10.2024 de iade talep oluşturup ürünün fotoğraflarını gönderdim. Onlarda satıcı firma ile iletişim kurdular ve ürünün zaten 5-6 ay garantisi olduğunu söyleyip kullanımdan dolayı olduğunu belirterek almadılar. Bende evde giyecek halım olmadığını belirterek haftada sadece 4-5 gün birer saat giydiğimi ve bir kere bile makineye atmadığımı belirttim ama ne yazık ki açıklama kısmında garanti ile ilgili bir yazı olmadığı için yine kabul etmediler. Buna ek olarak Head'ın bu kalitede ürün yapmasını beklemezdim bu ilk ve son head ürünü satın alışım.

1729689623649.screenshot-2024-10-23-155003.jpg
1729689550027.img-20241019-191517-min.jpg

12 Kasım 2024 00:46
İlker Spor 4 Günde Mağdur Oldum
İlker Spor 4 Günde Mağdur Oldum

17 Nisan 2025 10:05
Biggbrands Fatura Krizi: Ürün Alındı, Fatura 4 Aydır Yok!
Necip sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 17:46
Skechers'tan Müşteri Hatası Yanıtı: Garanti Ve İnceleme Süreci Hayal Kırıklığı
Skechers'tan Müşteri Hatası Yanıtı: Garanti Ve İnceleme Süreci Hayal Kırıklığı
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13

TH Teknoloji Market Bozuk Mal İadede Almadılar