Temu (TR) Fazla Para Çekti

18 Haziran 2024 13:21

Temu'dan 1366 TL'lik bir alışveriş yaptım ve hesabımda 2173 TL vardı ama ödeme yapılınca hesabımda 494 TL kaldı. Neden böyle oldu? Yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun.

Ürünleri iptal ettim, 4-14 iş günü içinde iade gösteriyor. İnşallah iade edilir. Bir de bankada son işlemlerde paramın çekildiği gözükmüyor. O bir sorun çıkarır mı?

Yorumlar (6)

Medine
Medine

Merhaba ne kadar süre sonra yatırdılar. Benden de 700 kusur lira çektiler banka %20 bloke koyuyorlar sonra yatıyor dedi. Napsam bilemedim

Yasin
Yasin

Vergi kesilmiş sizden yaklaşık yüzde 30 gümrük vergisi kesilir ödediğimiz tutara yüzde 30 civarı bir vergi eklerseniz hesabınız doğru oluyor son ödeme adımında vergi kesintisi yapıldığı için dikkatinizi çekmedi diye düşünüyorum.

Hatice

Hayır vergiyi gördüm ayrıca bu çekilen fazla para bankanın kur artışı olması durumunda kendini korumaya alması durumunda oluyormuş ben siparişi iptal ettim hem sipariş param yattı hem de o bankanın parası yattı

Deniz
Deniz

Merhaba iade edildi mi

Hatice

Ben siparişi iptal ettim normal bütün parayı yatırdılar

Hasan
Hasan

Çünkü senin ülkende aldığın ürünler için %20-%30 arası gümrük vergisi kesiliyor bunun temu ile alakası yok. Alışverişi tamamladıktan sonra ödeme kısmında zaten görünüyor.

Pınar
26 Şubat 2025 19:30
Temu İade Skandalı: 1667 TL Nerede?

Hmehmet
06 Mart 2025 15:30
Temu Alışverişinde İade Problemi
Zenure sonuçtan hiç memnun değil

Zenure
18 Ekim 2024 09:29