24 Ağustos 2024 05:02

15 Temmuz'da TEMÜ üzerinden 3286 TL sipariş verdim. İki pakete ayrıldı. 24 Temmuz'dan beri paket 'in transit' olarak kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi şeklinde takılı kaldı, 38 gün oldu. Paket güncelleme almadı ve TEMÜ müşteri hizmetleri paketimin kaybolduğunu, yeni sipariş vermem gerektiğini söyledi. Ancak ben eski vergi üzerinden aldığım ürünleri şu an o tutardan almamın mümkün olmadığını ilettim, asla yardımcı olmadılar. Paramı iade edip resmen dalga geçtiler. Anlayamıyorum, paket nasıl kaybolur? Bu nasıl saçma bir sistem? Sipariş no: PO-203-18285874627193886

profile profile
29 Ağustos 2024 22:25

Kargo hareketim güncellendi ve İstanbul yolda olarak değiştirildi 👍

Yorumlar (12)

Nurşen

Aynı durum bende de mevcut günlerce bekle ve sonuç kaybolan paket 17 temmuzda sipariş vermiştim maalesef sonu hüsran tekrar o fiyata almamız da mümkün görünmüyor temu bu durumda iade değil aynı ürünleri tekrar göndermeli bence

Nurşen

Benim siparişlerime de güncelleme geldi çok mutluyum sonunda kargo teslim aldı

Nurşen

Umuyorum çünkü hâlâ güncelleme gelmedi ☺️

Hatice

Çok teşekkür ederim sizinki de kesin gelir

Nurşen

Güle güle kullan inşallah benim siparişler de ulaşır çok sevindim sizin adınıza

Benim paket teslim edildi

Nurşen

İn transit şeklinde görünüyor gümrük işlemleri için beklediğini söylüyorlar

Hatice

Paketin son durumu ne olarak görülüyor

Elif
Elif

Tamamen aynı durumdayız ben de 15 Temmuz da sipariş vermiştim ve en son güncelleme 24 temmuzda yapıldı ve paketimin kaybolduğunu söylediler ne yapabileceğimi bilemiyorum. Sizin siparişinizde bir değişiklik oldu mu?

Hatice

Siparişim de değişiklik olmadı maalesef ve ben muhatap bulamadım param iade oldu fakat o para ile aynı ürünleri tekrar almam mümkün değil.

Mina
Mina

Benimde aynı sipariş tarihimize kadar hepsi, maalesef gümrükte 30 gün kalan ürünlerin alıcıya ulaşması mümkün değil diye biliyorum olan bize oldu hevesle alışveriş yapmıştım paramı iade ettiler aynı şeyleri tek da almak istemiyorum Türkiye fiyatına denk geliyor

Hatice

Resmi kurum olarak gümrükte paket nasıl kaybolur aklım almıyor.

Çikolata
19 Ağustos 2024 11:02