Emre sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Gümrük Süreci Sorunu

17 Ağustos 2024 20:35

Temudan vermiş olduğum sipariş numarası PO-203-13242094449270703 olan ürün ne yazık ki MNG Kargo'ya denk geldi. MNG Kargo takip numarası 997396960450. MNG Kargo tamamen sorunlu, diğer kargo şirketleri ürünleri gümrükten 3-5 gün arasında alırken benim ürünüm 06.08.2024'ten beri beklemekte. Kargo firması yeni kanunun yürürlüğe girmesini bekliyor ve geçiştirici cevaplar veriyor. Kargom 21'inden sonra gelirse kesinlikle hiçbir vergi ödemesinde bulunmayacağım ve MNG Kargo'dan şikayetçi olacağım.

profile profile
19 Ağustos 2024 15:25

Bugün sabah MNG Kargo tarafından telefon aldım sorunun kendilerinde olmadığını söylediler ancak buna inanmıyorum tamamen kendi sorunları olduğunu düşünüyorum gümrük işlemlerini halledemiyorsanız bu iş boyunuzu aşıyorsa yapmayın bu işi o zaman diğer kargo şirketleri 2-3 gün de gümrükten ürünü alıp dağıtıma çıkartıyorlar MNG Kargo şirketi bu işi doğru bir şekilde yapamıyor

Dilek
Dilek

Mirlog ve ve World transfer ile 1 haftada gelen sipariş MNG ile 1 ayı geçkin bir süredir gelmedi. İptal etmek durumunda kaldım. Diğer siparişlerinde maalesef MNG'ye denk geldim böyle olursa onları da iptal edeceğim Temuya da MNG ile çalışmamasını yazdım. Beceremediğiniz ise girişip müşteriyi parasıyla rezil ediyorsunuz.

Gönül
Gönül

Maalesef yurt dışı alışverişten caydırmak için yapıldığını düşünen bir çok insan var bende öyle düşünüyorum... Vergisi ödenmiş faturalı ürünler ne kadar yoğun olunursa olunsun bu kadar uzaması hiç normal değil öncesinde 1 hafta içinde her şey teslim ediliyordu tamda yeni düzenlemeyle yurt dışı alışverişler teslimat sorunu yaşamaya başladı... Yaptık oldu bitti sorunsalı.

Barış
17 Ağustos 2024 14:22