Telegram Üzerinden Şüpheli Yatırım Teklifleri

13 Ağustos 2024 11:30

Telegram'dan sizlere ulaşan kişiler oluyor. Örnek veriyorum, kapalı bir bayan gibi kişiler bunlar yüksek ihtimalle yapay zeka olabilir. Tabi insan gibi konuşuyorlar ancak dikkat edildiğinde yapay zeka oldukları anlaşılıyor. Bana sistemden kazandığı parayı gösterdiler ve sistemin nasıl işlediğini anlattılar. Beni projeye dahil eden kişi, bana ulaşan E** Y** adında bir kadındı. Daha önceden sayısız bu şekilde yazan kişilere itibar etmiyordum ancak ihtiyacım olduğundan belki bu seferki doğru olabilir diyerek aslında bile bile lades oldum. Sonra beni admin O**Bay adında bir kişiye yönlendirdiler. Telegram adı I**** ancak isimler değişebilir. Ben size planlarını anlatacağım: Sizlere ulaşıp öncelikle ikonik ticaret diye bir Telegram grubuna dahil ediyorlar ve bu Telegram grubunda sürekli olarak kazançlarını gösteriyorlar ve sürekli konuşmalar dönüyor, sistemi övüyorlar. Hepsi organize, hepsi aynı kişiler; bot veya yapay zeka olabilirler. Sonra, a planı için minimum ve maksimum yatırım 30-499$, 24 saat sonra %15 kar. B planı için minimum ve maksimum yatırım 500-999$, 24 saat sonra %30 kar. C planı için minimum ve maksimum yatırım 1000-4999$, 48 saat sonra %50 kar. D planı için minimum ve maksimum yatırım 5000$'dır; sınırsız, 72 saat sonra %100 kar. Seçeneklerini sunuyorlar ve sonra para çekeceğiniz zaman sürekli olarak sizi yanlış yaptığınızı öne sürerek, örnek veriyorum, a planına yatırım yaptıysanız siz b planına para yatıracaksınız, örnek veriyorum 500 dolar yatırdıysanız 1000 dolar daha yatırmazsanız paranızı alamazsınız. Sonra tekrardan parayı yatırdınız diyelim ki, bu sefer çekeceğiniz zaman paranız burada güvende ancak çekimin onaylanması için sigorta ve güvenlik ücretini ödemeniz gerekiyor diyerek paranızı tekrardan ödemiyorlar. Sonra başka başka şeyler, hepsini burada paylaşmıyorum uzamasın diye. Telegram'dan ikonik trader, ikonik ticaret, iconiclimited.com ve benzeri yerler, sayfalar, internet sitesi değişebilir.

İz Media Telegram Group

Tunahan