Mine sonuçtan hiç memnun değil

Teknolojikaydi - Mobilinmerkezi - Kayitdeposu (0536 461 97 90) Paranın İadesi

16 Nisan 2024 11:45

M. B*** isimli kişiden 5000 TL peşinat ödeyerek geri kalanı elden taksit olarak iPhone 15 Pro max sipariş ettim. Ancak gümrük parası adı altında ek bir ödeme talep edilince, paranın iadesini talep ettim ve siparişi iptal etmek istedim.
Bana bir kargo takip numarası verildi; fakat Kıbrıs yurt içi görevlileriyle yaptığım görüşmede bu kişinin yanıltıcı olduğunu ve hakkında devam eden mahkeme süreci olduğunu öğrendim. Ödediğim parayı geri almak istiyorum. Kişinin telefon numarası 0536 **** 90'dır ve olayla ilgili resimler mevcuttur.

Emre
Emre

Hocam merhaba bizde sizin gibi bu kişi tarafından mağdur edildik. Şu an 3 kişiyiz. Bu konuda birlikte hareket etmek istemedikdeyiz. Sıfır beş yüz ellibeş sıfır elliyedi yetmişbeş elliyedi bu numara üzerinden iletişim sağlayalım. Bizim mağduriyetimiz iphonesatışnoktası Instagram sayfasın üzerinden oldu. Tek sayfa ve site üzerinden yapmıyorlar. Kişilerin bende kimlik resmide mevcut. Lütfen iletişim sağlayın.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası Peşinat İadesi Talebime Hakaret Ve Engelleme İle Karşılaştım

11 Eylül 2025 06:11
siparis-sonrasi-pesinat-iadesi-talebime-hakaret-ve-engelleme-ile-karsilastim-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Telefoncu Yanılttı

10 Haziran 2025 10:03