Davlumbaz Anakartı Bekleyişinde Sorunlar

Davlumbaz Anakartı Bekleyişinde Sorunlar
18 Ekim 2024 12:11716

2 aydır davlumbaz anakartı bekliyorum, geçen ay geldi. Teknik servisiniz 1 hafta içerisinde takacak dendi, bunun üzerine 15 gün sonra tekrar aradım, parça gelmiş, fiyatlandırmada problem yaşandığı söylendi. 10 gündür sürekli arıyorum, M****** diye bir çağrı görevlisi ile görüşüyorum, mail attım, dönmüyorlar diyor. Yetkili istiyorum. Yetkili yok, maille haberleşiyoruz diyorlar. Nasıl bir şirket ve işleyiş, anlamış değilim!

18 Ekim 2024 12:37 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sn. Eray Ö. Şikayetiniz bizim için son derece önemlidir. Mümkün olan en kısa sürede yardımcı olabilmek için sizinle iletişime geçilecektir. Siz de arayıp bilgi almak isterseniz hafta içi mesai saatlerinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar bizimle irtibat kurabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

Teka Ankastre Davlumbazın Uzun Süreli Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

23 Eylül 2025 18:011.301

"Ürün yenisi ile değiştirildi. İlgileri sebebiyle Teka ya teşekkür ederim."

Teka Chef 8 Ankastre Set Davlumbaz Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları

14 Haziran 2025 17:01973

"Servis personelinden kaynaklı yaşadığım mağduriyeti gidermek adına müşteri hizmetlerinin sürecin en başından bu yana ilgilenerek markanın imajı için sarf ettikleri çaba takdire değer. Yapılan elektronik kart değişimi sonrası garanti süresini uzatmaları da marka anlamında yaptığım tercihin ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi. Bu konuyla ilgili emek veren müşteri hizmetleri personeline teşekkür ederim."

Teka Servis Hizmeti İşlevsiz

21 Aralık 2023 14:57934

"Çözüm sunuldu. Teşekkürler..."

Teka Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sürekli Sorunlar

23 Kasım 2023 10:10911

Mutfak ankastrelerini iyi bir marka olduğunu düşünerek Teka'dan aldım. Geçen yıl buzdolabım arıza yaptı ve 7-8 ay boyunc...

2 Destek

Teka Davlumbaz Ana Kart Sorunu

Teka DavlumbazAna Kart Sorunu

Murat
Teka Markanın İyi Çekmeyen Davlumbazı!

Teka Markanın İyiÇekmeyen Davlumbazı!

Necati
Teka Atv60 Davlumbaz Arızası