Zeynep
01 Eylül 2023 20:31

Tedi'den 2 parça eşya alacağım, bir kutu daha önceden deforme olduğu ve ürünleri henüz kullanmayacağım İçin kasada duran E**'ya bant ile kapatabilir miyiz diye sordum. Kendisi bandı çıkardı ve öncen benden açmamı, daha sonra benim bantlamamı istedi. Tedi'nin Self Servis hizmeti olsa okay bir durum ancak yok. Sonrasında kendisinden yardım istediğimde yardım etmek zorunda olmadığını, bandı vererek "iyi niyetini suistimal ettiğimi" dile getirdi (? ) pardon da kutuyu ben yırttım da benim başka bir eşyama mı yardım etti kendisi? Ki bantlamadı bile. Bu kusurlu bir ürün, elbet bantlanması gerekiyor ki ben ürünü o hale getirmemişim! Neyin iyi niyetinden bahsediyor bu birey? Ucuzluk pazarlarında bile deforme olsun olmasın, bant talebi olursa bantlanır. Markanızı karaladığını düşündüğüm E** Hanım'ın tavır ve üslubundan şikayetçi olup her yerden bildireceğim. Şikayet için mail adresi istediğimde ise, kimsenin haberinin olmadığı da ayrı bir durum. Sanki arada kimleri çalıştırdığınız teftiş mi etseniz?

Ferit
16 Nisan 2024 21:13