Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

TEDAŞ Kamulaştırma Bedelini Ödemiyor!

TEDAŞ Kamulaştırma Bedelini Ödemiyor!
Ulaş
13 Temmuz 2023 12:50

11.10.2022 tarihinde, Kocaeli Kandıra Sucuali Mahallesi 113 ada 30 parsel sayılı taşınmazımın, kamulaştırma kapsamına alınması ile ilgili Dava tebligatı tarafıma ulaştı. Tebligatla ilgili TEDAŞ yetkililerini aradığımda "Şayet uzlaşma dilekçesi verirseniz, dava durur ve uzlaşılan rakam tarafınıza yatırılır" dendi. Bunun üzerine Kasım 2022 tarihinde dilekçemi verdim ve rakamda uzlaşıldı. Fakat 2023 Temmuz itibariyle hala kamulaştırma bedeli tarafıma yatırılmadı. Yetkilileri aradığımda ise dosyada eksiklikler var, tamamlandığında yatırılacak dendi. Ne zaman yatırılacağı hala belli bile değil. Yatacak rakama gecikme farkı ilave edilecek mi diye sorduğumda ise, "Hayır, 2022 yılında uzlaşılan rakam yatacak" dendi. Peki ben şimdi vatandaş olarak soruyorum, bizler elektrik faturasını 8 ay yatırmasak, 8 ay sonra aynı tutar üzerinden borcumuzu ödeyebiliyor muyuz? Konuyla ilgili mağduriyetimin acilen ve güncellenmiş tutar üzerinden çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan

Kaçak Elektrik Faturası Mağduriyeti

5 Yıl Sonra Gelen Haksız Kaçak Elektrik Cezası Şaşkınlığı

Hüseyin
16 Haziran 2025 23:13
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Deprem Sonrası TOKİ Konutunda Haksız Elektrik Faturası Ve Kaçak Kullanım Suçlaması

Yunus
11 Haziran 2025 10:54
deprem-sonrasi-toki-konutunda-haksiz-elektrik-faturasi-ve-kacak-kullanim-suclamasi-3.pdf
deprem-sonrasi-toki-konutunda-haksiz-elektrik-faturasi-ve-kacak-kullanim-suclamasi-2.pdf

TEDAŞ Adıma Açılan Yanlış Ve Usulsüz İcra Takibi

Reşit