TED Okulları Polo Yaka Tshirt Renk Atması

13 Haziran 2024 09:50

4 yıldır Ted Zonguldak Kolejinde öğrenci olan oğluma Ted Store yeni alınan kısa kol Polo yaka tişörtün yakasındaki kırmızı yerleri ilk yıkamada açık renk yerlerine boya geçirdi. Ürünü iade etmek ve değiştirmek için gittiğimizde bu yönde gelen bir sürü şikayet olmasına rağmen Ankara Genel Merkezin kullanıcı hatası olduğunu ileri sürüp iade kabul etmediğini öğrendik. İlk yıkamada ve düşük derecede yıkanmasına rağmen bozulan, renk atan bir t-shirt nasıl kullanıcı hatası olabilir? Ya da şöyle söyleyeyim yıllardır renk attırmadan yıkayıp giydirdik de şimdi mi yıkamayı beceremedik. Her geçen yıl kıyafetlerin kalitesi daha kötüye gidiyor. Yeni dönem için aldığımız basic t-shirt ve Polo yaka tişörtlerin kalitesinden hiç memnun kalmadık. Hak etmediği tutarı ödeyip aldığımız bu ürünleri giyerek okulunuzu temsil etmeyi kendinize yakıştırıyorsanız biz de çocuklarımızı ilk yıkamada renk atmış, yırtılmış kıyafetleri ile okula göndermekten utanmayız. Konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruda da bulunacağımızı bildiririm.

TED Okulları Ted Koleji Okul Kıyafetleri Kalitesiz

14 Eylül 2023 18:09

Kalitesiz Kıyafetler Ve İlgisiz Çalışanlar

17 Ekim 2024 15:07
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Van Uğur Okulları'ndan Alınan Yüksek Fiyatlı Kıyafetlerde Kalite Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

14 Ekim 2025 10:09
1760516949560.86365bb0-10fa-4f76-a78f-7ee384f601d2.jpg