Tecno Phantom V Fold Cihazında Kronik Ekran Sorunu

10 Aralık 2024 10:101.836

07.11.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar isimli iş yerinden alınan ve hala kullanmakta olduğum tecno phantom v fold cihazımı kullanırken bir anda önde bulunan ana küçük ekrana görüntü gelmiyor simsiyah. Büyük ekranı açınca büyük ekrana görüntü geliyor. Aç kapa yapınca bazen büyük ekrana da görüntü gelmiyor. Araştırdığım kadarıyla bu bir kronik sorun. Yani çok severek kullandığımız bir üründü gerçekten çok üzücü. Umarım ki tekno telefonun arkasında durur. Tekno müşteri hizmetleri ile görüştüğümde KVK servisine göndermemi istediler. Lütfen bu konuda yardımcı olunuz. Tecno ismine güvenerek bu telefonu aldık...

10 Aralık 2024 10:20 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Aralık 2024 10:30

Değerli Kullanıcımız, Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Yaşadığınız sorunu inceledik ve geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Aralık 2024 10:54

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

14 Aralık 2024 16:43

Ürünümü KVK'ya kargo ile gönderdim. Telefon ekranında çizik varmış diye 29.000 TL fiyat ekran değişimi için istendi. Garantiye girmiyormuş. Peki ekrana insanın tırnağı da mı gelmeyecek. Ben kabul etmiyorum. Garantisi yaklaşık 1 yıl daha devam eden cihazımı garanti kapsamında tamirini istiyorum. Aksi durumda Tüketici Hakları'na ve tüm yasal yollara başvurup firmanızdan şikayetçi olacağım. Böyle bir sorun başka firmada yaşamadım. Bu konu hakkında tecno firması yardımcı olunuz. Ürününüzün arkasında durunuz lütfen...

16 Aralık 2024 09:32

Tecno firması ile tekrar görüştüm. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Gerekli yasal yollara başvuracağım. Buradan özellikle altını çizerek yazıyorum. Tecno firması ürünün arkasında durmuyor.

16 Aralık 2024 11:49

Değerli Kullanıcımız, Garanti şartnamesine göre kullanım kaynaklı hatalar için ücret karşılığında işlem yapılabilmektedir. Yetkili servis noktasında incelenen cihazınızda, kullanım kaynaklı hata(sıvı,darbe vs) tespit edilmesi durumunda garanti kapsamında işlem yapılamamaktadır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye Topluluk Destek Ekibi

16 Aralık 2024 11:54

Sizin istediğiniz galiba telefonu alacağız hiç kutudan çıkarmayacağız ondan sonra garantiye göndereceğiz. Şaka gibi. Ekran camında küçük bir çizik varmış. Bir daha tecno markası görürsem derhal uzaklaşacağım. Tüketici Hakları ve tüm yargı kurumlarına müracaat yapacağım.

Yorumlar(11)

6 Temmuz 2025 10:42

Peki mahkemeye Tüketici Hakları'na basvurdunuzmu?

Emre
Benzer Şikayeti Var
13 Haziran 2025 16:37

Yeni güncellemeden sonra benim de aynı oldu.

Yunus
Benzer Şikayeti Var
28 Mart 2025 00:31

Aynen öyle sorun bende de aynı hukuki sürece girmeniz lazım Tüketici Hakem Heyeti başvuru yapın ondan sonra geliyor zaten bu arada telefondaki sorun kronik kabul etmiyorlar KVK Kartal şubesi gelene geçene kullanıcı hatası deyip 30 bin liralık ekran değişim ücreti çıkarıyorlar bilginiz olsun tecno pişmanlıktır.

20 Ocak 2025 11:48

Bire bir aynı sorun bende de var. Tarihlerin bu kadar yakın olması bende bilerek yapılmış izlenimi veriyor. KVK ya götürdüm aynı şekilde bana da ekranda çizik var dendi. Ekran değişimi için 30000₺ fiyat istendi. Nasıl bir çözüm bulacağız bir yol bulan oldu mu

10 Ocak 2025 16:36

Arkadaşlar selamünaleyküm aynı sorun bende de oldu ön ekran sadece kamera aktif olunca açılıyor onun harici simsiyah ekran ve açılış da tecno yazısı geliyor süreç nasıl sonlandı acaba?

19 Aralık 2024 20:59

Aynı sorun bugün bende de oldu. Bakalım ne diyecekler. Önce telefona güncelleme sonra da ekran gitti. Yarın telefonu götüreceğim sonra da sanırım hukuk süreci başlar.

Tecno Phantom V Fold Ekran Sorunu: Yazılımsal Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Endişesi

1 Şubat 2025 17:343.828

"Servis ekibine ve Şikayetvar a yazdıktan sonra arayıp bilgilendiren kişiye teşekkürler. İnşallah başka bir sorun yaşamam telefonla ilgili. İyi çalışmalar"

1 Destek5 Yorum

Tecno Phantom V Fold: Garantili Cihazda Ekran Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

8 Mart 2025 11:172.574

Merhaba tecno phantom v fold cihazım var. 1 sene oldu ve cihazın durduk yere ön ekranı çalışmaz oldu. Açılışta logo çıkı...

1 Destek

Tümünü Gör
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor