20 Kasım 2023 21:27

Ürün iki gün önce elime geçti. Henüz ilk kullanımda fark ettiğim sorun Wi-Fi performansı oldu. 'Türkiye'nin altyapı şartları' diyerek zaman verdim ancak iki gündür yaşadığım sorunların yalan olmadığını anladım. Eski cihazımla internet hız testi ve ping testi yaptım. Eski cihazım yaşına rağmen her testte Camon Pro 5G'ye göre bariz bir fark atıyor. GSM LTE performansında bir sorun yok ama Wi-Fi'de ciddi bir problem var. Ara sıra tam performansı yakalasa ve hız normal gibi gözükse de ping çok yüksek oluyor. Yani kısacası cihazda anlık internet kararsızlıkları ve milisaniyelik takılmalar, kopmalar yaşanıyor. İnternette araştırma yaptım, hatta bu sitede şikayet başlıkları dahi gördüm. Bu sorunu yaşayan başkaları da olmuş. Ben bu sorunun kronik olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Acaba her cihazda bu sorun mu var yoksa Wi-Fi anteni biraz düşük kalitede mi? 5G'ye yatırım yapılırken Wi-Fi özelliğinden mi feragat edildi?

21 Kasım 2023 11:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

Tecno Mobile Wi-fi Ve Mobil Veri Bağlantısı İnternet Hızı Stabil Değil

16 Aralık 2023 21:48
Ahmet sonucu yetersiz buldu

Tecno Camon 20 Pro 5G İle Yaşanan Sorunlar Ve Garanti Süreci

12 Nisan 14:34
Mükremin sonuçtan hiç memnun değil

Mükremin
08 Mart 2024 13:57
Seher sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 01:55
Ali sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 22:23
"Tecno Türkiye ekibinin yaşadığım problemi ivedi bir şekilde değerlendirip iletişim kurması beni çok mutlu etti. Türkan Hanım'ın talimatları ile yapmış olduğum işlem neticesinde sorunum şu an için düzeldi. Süreç boyunca çok nazik, anlayışlı ve kibardı. Kendilerine ve tüm Tecno Türkiye ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."
Tecno Camon 20 Pro 5g Wi-Fi Kopma Problemi Hk.