Mehmet sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tekno Spark 20 Pro Uygulama Hatası

08 Haziran 2024 21:51
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“İlgilerinden dolayı tekno spark'a ve bizzat Büşra hanıma teşekkür ederim. Sorun çözme konusunda kendilerinin tebrik ederim.”

Tekno Spark 20 Pro telefonumda E-Devlet veya farklı uygulamalarda arayüze giriş yaptıktan sonra işlem yapılmıyor ve uygulama hata verip kapanıyor. Sistem arayüzünden başka hiçbir işlem yapılmıyor. Yakın zamanda hatanın giderilmesini rica ederim.

09 Haziran 2024 16:05 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

10 Haziran 2024 11:34
10 Haziran 2024 11:37

10 Haziran 2024 11:51

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Servet sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2024 15:49
"Bir sorunla karşılaşmıştım ama müşteri hizmetleri hemen dönüş sağladığı ve çözüm oldu teşekkür ediyorum"

Tecno Mobile E-devlet Uygulaması Hata Verip Kapanıyor

12 Mart 2024 18:50