Vildan sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Arama Sorunu

21 Eylül 2024 22:48
Vildan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Tecno spark 10 Pro telefon aldım 3 ay önce. Aldıktan 1 ay sonra arama gelmemeye başladı beni arayan SMS atan herkes engellenenler listesine düşüyor ve bu benim sinirimi çok bozuyor. Acilen çözüm istiyorum yetkililerden. Bazı kullanıcılara servise gönderelim denmiş ama neden böyle kronik bir sorun varken satışa sunuyorsunuz bu telefonu?

23 Eylül 2024 09:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

23 Eylül 2024 10:55
23 Eylül 2024 16:08
Vildan
23 Eylül 2024 16:34

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

23 Eylül 2024 16:55

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Cem sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Ses Sorunu

24 Ağustos 2023 16:03
"Bir Üründe donanımsal hata olabilir. Ama esas mesele sizinle iletişime geçen destek ekibinin iyi olması. Bu noktada baştan sona kadar ilgilenen Tecno servis ekibi kesinlikle Türkiye de diğer tüm telefon firmalarından çok çok ileride. İlgi alaka deneyim tecrübe kalite önemseme müşteri memnuniyeti kesinlikle %100 ben bu kadar ilgili bir destek görmedim. Sizi insan yerine koyan, Ürününe sahip çıkan, nasılsa sattım nereye şikayet ederse etsin mantığı olmayan, özverili bir firma. Sorunumu dinleyip çözüm üzerine çözüm ürettiler. Diğer kendini beğenmiş pahalı telefon firmaları hal t etmiş. Baştan başa takip eden ilgilenen destek veren ve sorunumu çözen Büşra hanim çok teşekkürler"
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Tecno Spark Sorunlu

25 Aralık 2023 13:12
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Spark 10 Pro'nun Numara Engelleme Sorunu

17 Mart 01:00
Tecno Spark 10 Pro'nun Numara Engelleme Sorunu

01 Mayıs 2024 20:34
Rüştü sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 14:45
"Şikayetimle ilgilendiler ve sorun çözüldü teşekkür ederim"