Can sonucu yetersiz buldu

Tecno Mobile Tecno Pova 3 Kamera Sorunu

04 Haziran 2024 21:24

Merhaba, Teknopova 3 model telefon kullanıyorum. Telefondan memnunum, yalnız son iki gündür telefonun kamerası açılmıyor. 'Uygulamayı kapat' ekranı geliyor ancak WhatsApp'tan veya başka bir kamera programından kamerayı açtığımda sıkıntısız açılıyor. Telefon üzerinde kayıtlı olan kamera bir türlü çalışmıyor. Servisi aradığımda telefonu yedeklemem gerektiğini ve garantiye göndermem gerektiğini söylüyorlar. Konuyla ilgili tarafıma yardımcı olunmasını istiyorum.

16 Haziran 2024 00:15

Tecno Pova 3 telefonum iki yıldır sorunsuz kullanıyordum. Herhangi bir sorun yaşamazken birdenbire telefonun kamerası açılmamaya başladı. Kamera uygulamasını açtığımda 'durduruldu' şeklinde bir bildirim alıyorum. Diğer uygulamalar üzerinden kamerayı kullanabiliyorum ancak kamera uygulamasını kullanamıyorum. Severek kullandığım bu telefonumdan tiksinmeye başladım. Lütfen bana teknik bir destek verin. İyi çalışmalar.

Can

Vildan sonucu yetersiz buldu

10 Eylül 2024 23:49
Ali sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 03:37
"İlgi ve alaka için teşekkür ederim"

12 Aralık 2024 13:45