Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile  Spark 10 Pro Pişmanlıktır.

01 Mayıs 2024 01:46

Tecno Spark 10 Pro 2023 modelini satın alalı bir sene olmadan sorun yaşamaya başladım. Ayrıca, bu ürün için 2 yıllık kasko hizmeti de satın almıştım. Arka ekranın kırılması üzerine cihazı KVK'ya gönderdim, 20 iş gününü geçmesine rağmen hala bir çözüm sunulmadı. Yeni bir telefon ya da ücret iadesi talep etmeme rağmen, 'telefonunuz 3 gün içinde gelecek' diyerek sürekli oyalanıyorum. Bu durum sistem kayıtlarında mevcuttur.

Şu an KVK'dan gelişinin üzerinden 1 ay geçti ve güç tuşu çalışmıyor. Bu sorunu çözmek için ekranın çift tıklama özelliğini devreye soktuk, ancak ekranı açmak için çift tıkladığımda ekran açılmıyor. Telefonu tekrar garantiye gönderdiğimizde, eğer 10 iş gününü aşarsa ve ellerinde telefon kalmazsa yenisini verebileceklerini söylüyorlar. Ancak daha önce gönderdiğimde 20 iş gününü aşkın bir süre geçmesine rağmen telefon temin edilmedi.

Bu telefonu gönül rahatlığıyla kullanamıyor, işlevsiz hale geldiği için kullanamıyorum. Kesinlikle bir daha aynı markadan telefon almayacağım, şikayetim açıktır. İlk gönderdiğimde de iş günü sınırını aştı ve haklarımın kullanılmasına engel olundu. Şu an yine garantiye gönderip sonucu beklemem gerektiği söyleniyor, ancak yeni alınan bir telefonun sürekli arızalarıyla uğraşmak istemiyorum ve bu durumu markaya yakıştıramıyorum. Telefonun yenisi ya da para iadesinin yapılmasını hakkım olarak görüyorum ve elimden gelen her şeyi yapacağım. Eşime aldığım bu ürünün sorun çıkarması beni çok rahatsız ediyor. Keşke almasaydım, aldığıma çok pişmanım. Tecno markası ve Media Markt yetkililerinin sesimi duymasını istiyorum.

01 Mayıs 2024 11:24 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

02 Mayıs 2024 13:32

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Gizem
08 Mayıs 2024 21:45

Tekrar bana ulaşılmasını istiyorum. Sorunum çözülmesini bekliyorum.

10 Mayıs 2024 09:10

Tecno spark 10 Pro cihazımı kaskoya yolladım cihazımın tamir olmadığını ücretini yollayacaklarını söylediler. Ne cihazım geldi ne de bir ücret yolladılar aradan 3 ay geçti...

Serkan sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 23:26
"Öncelikle Eda hanım a çok teşekkür ederim sürecin sonuna kadar sabırla takip etti bilgilendirdi. Sürekli aradı ve ilgilendi. Her şey için çok teşekkürler"
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 13:12

24 Nisan 2024 01:31