Tolga sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile 10 Pro Açılmıyor

27 Şubat 2024 23:41
Tolga'nın Teşekkür Mesajı
“Uzaktan yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim servise gitmesi gerekiyor cihazın ilginiz için teşekkür ederim”

Tekno Spark 10 Pro model telefonum kapandığında açılmıyor. Yarım saat açıp kapatma işlemi yapıyorum, ancak ondan sonra açılıyor. Bazen yeşil bir ekran çıkıyor ve 'Bağlantı yok' gibi ifadeler beliriyor. Neden bu tür sorunlarla karşılaşıyoruz? Bunun dışında cihazdan çok memnunum ve bu sorunun çözülmesi halinde daha da memnun olacağım.

28 Şubat 2024 09:10 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

28 Şubat 2024 10:38

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tolga
28 Şubat 2024 10:48

28 Şubat 2024 11:05

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

22 Eylül 2023 01:14

02 Mart 2024 00:50

27 Eylül 2024 01:31
Kasım sonuçtan çok memnun

28 Ocak 2024 00:02
"Benimle iletişime geçen hanımefendi çok ilgilendi sağ olsun çok memnun kaldım teşekkür ederim."