Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Kapandı Ve Açılmıyor

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Kapandı Ve Açılmıyor
26 Ağustos 2024 09:213.617
İlknur'un Teşekkür Mesajı
Teşekkürler yardim etiğiniz için

Tecno Spark 10 Pro telefonum kapandı, açılmıyor. Daha 6 ay bile olmadı telefonu alalı. Yan tuşlara basıyorum, açılır gibi Tecno yazısı çıkıyor ama açılmıyor. O Tecno yazısı da ekranda kalıyor. Sonra şarj bitti sembolünü veriyor. Takıyorum ama güç tuşuna basınca yine Tecno yazısı çıkıyor ve ekrandan gitmiyor. Böyle bir şey olması bence hayal kırıklığı. Ne yapmalıyım?

26 Ağustos 2024 09:29 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Ağustos 2024 10:06

Biz bununla 1 günden beri uğraşıyoruz yani böyle bir şey nasıl oldu bilmiyorum ve sarja taktığımda şarjı bitene kadar bu tecno yazısı duruyor şarjı bitince de gidiyor bu sorunu bir de tek ben yaşayamıyorum birkaç kişi daha yaşıyor telefonu sıfırlamak da istemiyorum.

26 Ağustos 2024 11:09

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Ağustos 2024 11:54

Teşekkürler yardim etiğiniz için

26 Ağustos 2024 12:02

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Mobile Telefon Kapandı Açılmıyor

Dilek
3 Temmuz 2024 23:512.578

"Hemen arayıp ilgilendiler servise gitmesi gerekiyormuş teşekkürler"

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Telefonum Kapanıyor

Sevcan
27 Eylül 2024 01:311.538

Tecno Spark 10 Pro telefonumun ekranı kapanıyor. Kararıyor, açılmıyor. Ekranda herhangi bir kırıklık yok ama sanki ekran...

Tecno Mobile Telefonum Kapandı Açılmıyor

Sevgi
9 Eylül 2023 17:041.850

Tekno Spark 9 Pro telefonum bir anda kapandı ve Tekno yazısında kaldı, hiçbir şekilde açılmıyor. Tuş düğmelerine bastım ...

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor