Damla sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 18 Android Hatası

19 Şubat 2024 23:18
Damla'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi yazdıktan sonra hemen ertesi gün Türkan Hanım bana ulaştı ve telefonumu servise gönderdim. İki hafta bile sürmeden sorun giderildi. Türkan Hanım da tüm süreçte çok yardımcı oldu. Teşekkür ederim 🙏”

Tecno Camon 18 kullanıyorum bir hafta önce şifremi doğru girmemem rağmen yanlış şifre diyerek hata verdi telefonu açıp kapatınca düzeldi. Bu akşam tekrar oldu ve açılırken Android başlatılamıyor diye hata vererek tekrar deneyin veya format atın seçenekler çıktı. Tekrar deneyin dediğimde açıldı ancak ne bir uygulamaya girebildim ne başka bir şey yapabildim. Daha sonra tekrar şifre yanlış demeye başladı doğru girmeme rağmen. Denemek için başka birinden kendimi aradım ve aramalar da ekrana düşmüyor. Telefonumu açamıyorum nasıl düzeltilecek bu durum? (telefonumun modeli Tecno Camon 18 / Ch6n seçerken hata verdiği için farklı bir model seçtim)

19 Şubat 2024 23:03

19 Şubat 2024 23:46 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Şubat 2024 11:04

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

27 Şubat 2024 14:15
Damla
11 Mart 2024 09:05

11 Mart 2024 09:13

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

04 Temmuz 2024 21:01

26 Ocak 23:13

08 Haziran 2024 18:12

Tecno Camon 18: Sistem Hataları Ve Büyük Maddi Kayıp

17 Şubat 01:17
Merve sonuçtan memnun

20 Mayıs 2024 18:09
"Sorunumla 24 saat geçmeden ilgilendiler. Servise gönderim teklif ettiler ama ben şu anda telefonsuz kalmak istemediğim için daha sonra bayilerine gidip halletmeyi düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim"
Tecno Camon 18 Parmak İzi Sorunu