Enes sonuçtan çok memnun

Tebilon Sorunlu Sistemin Sorunları Düzeldi, Artık Oynama Hevesi Bile Kalmadı.

27 Mayıs 2024 20:51
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Ben böyle mükemmel bir firma görmedim. Bilgisayarım ilk geldiği zaman kasma donmalar vardı. Teknik servise yolladım RAM'ler değişti. Ürün elime geldiği zaman ise yine aynı sorunlar vardı ve tekrardan servise yolladım. Firmaya dedim ki ücret iadesi istiyorum. Hiç beni kırmadan ücret iadesini kabul ettiler ve hâlâ 2 parçam serviste iken bile. Teknik servis bölümünden Ö*** Bey'e yardımları için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz :)”

Tebilon'dan aldığım bilgisayarda kasma donmalar oluyordu ve teknik servis bölümünden Ö*** Bey yardımcı oldu bilgisayarı yolladım sorunlar düzeldi fakat artık bilgisayara girme isteği bile kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum satsam ayrı dert değişeni falan var satmasam ayrı dert boşuna para verip hevesini alamadan param gitmiş olacak. Para iadesi de yapmazlar diye düşünüyorum ya da başka bir sistem de yollamazlar. Ne heveslerle almıştım bu bilgisayarı ve yaşadığım olaylardan dolayı artık oynama isteği bile kalmadı.

02 Temmuz 2024 00:32

16 Mayıs 2024 21:47

Sürekli Sorun Çıkaran Kasa

Yusuf
24 Mart 2025 14:55

Ömer
23 Haziran 2023 22:45
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
09 Ağustos 2024 16:39