Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL 65C745 Vertical Banding Sorunu

28 Ağustos 2024 15:30

Haziran ayında 65C745 model TCL TV aldım bir hafta sonra ekranda kocaman leke çıktı ekip geldi yaklaşık 2 haftalık süreçte değişim oldu. Yerine gelen aynı model TV de vertical banding problemi var. Tekrar servis çağırdım bu televizyonda normal oled değil bu diye yanıt verildi bir rapor dahi düzenlemediler. İlk aldığım TV de yoktu bunda neden var. Üst üste iki televizyonda da maalesef TCL hayal kırıklığı yaşattı. Televizyonu Hepsiburada'nın kendisinden aldım konuyla ilgili üst modelle değişim yoksa para iademi istiyorum aksi halde hukuki yollara başvuracağım.

Eyüp
04 Eylül 2024 13:28

TCL servisi tekrar geldi banding sorunu olduğunu ama normal olduğunu söylüyor. Satarken banding sorunu olduğunu belirtmedi kimse neredeyse 3 asgari ücret ödediğim televizyon zulüm oldu bize

Eyüp
04 Nisan 20:34

Sorunum hala devam ediyor. TCL yetkilileri hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar!

Arif

Şimdi ben de TCL marka TV almak için siteleri geziyor özelliklerini incelemeye çalışıyordum. Ancak çıkan bu arızalar ve yetkili servislerin ilgisizliği konusundaki şikayetler beni endişeye sevk etti. Bence servis olayı satıştan daha önemli, bir marka satıştan sonra da ürününün arkasında duruyorsa o büyük bir markadır veya olmaya adaydır. Ürünlerini asıl sattıracak olan husus da budur. Müşteriye güven vermelisiniz. Başka markalardan almalıyım o halde, ürününün arkasında duran bir marka

TCL Televizyon Yetkili Servis Sonrası Yeni Sorunlar ve Mağduriyet

26 Mayıs 14:10

TCL Televizyon TCL 55P635 TV'nin Kusurlu Gelmesi

08 Aralık 2023 01:22
Ela sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Yeni TV'm 1 Haftada Arızalandı Ve Servis Bahane Üretti!

01 Aralık 2023 15:51